ERDON Helyi hírek

2019.08.23. 11:37

Ismét itt van a Szalonta Sound!

Immár harmadik alkalommal rendezik meg augusztus 24-én, szombaton a Szalonta Sound elnevezésű fesztivált Nagyszalontán.

Immár harmadik alkalommal rendezik meg augusztus 24-én, szombaton a Szalonta Sound elnevezésű fesztivált Nagyszalontán.A tavaly megszervezett Szalonta Soundon 1400 fesztiválozó bulizott Nagyszalontán. A helyi érdeklődők mellett a megye számos településéről, valamint magyarországi városokból is érkeztek vendégek. A szervezők az előzetes felmérések alapján idén még több résztvevőre számítanak. A fesztivál ideje alatt senki sem marad majd éhen vagy szomjan, hiszen számos étel és ital közül lehet majd válogatni. Koktélok, sör, különböző rövid italok, üdítők, pizza, sültek, miccs, és még hosszan lehetne sorolni, hogy milyen finomságok várják a fesztiválozókat a buli éjszakáján. Az este során nagyszerű zenékre bulizhatnak a résztvevők, hiszen népszerű hazai és külföldi lemezlovasok szolgáltatják majd a talpalávalót.

Fellépők

A szervezők nem aprózták el a felhozatalt, hiszen az este folyamán olyan nagy nevek állnak a keverőpult mögé, mint például Bárány Attila, akit Magyarországon négy évben is a legjobb lemezlovasnak választottak meg, érkezik Dj Aya, egy tehetséges hölgy lemezlovas, Katapult Dj, Magyarország egyik legfelkapottabb zenei formációja, Dj Vanotek, akinek számos slágere hallható a különböző zenei csatornákon, de itt lesz még többek között D Session, Dr. Mokán és Széplucky, valamint a nagyszalontai lemezlovasok is színpadra lépnek. A szervezők várják mindazokat a fesztiválra, akik szeretik a modern, elektronikus tánczenét igazi fesztivál stílusban. A belépés a hölgyek számára 10 lej, az urak pedig 20 lejes áron válthatnak jegyet, belépés csak 16 éven felülieknek. A szervezői munka oroszlánrészét Tóth Zoltán (Dj Zozó) végzi, mellette a nagyszalontai Polgármesteri Hivatal, a Zilahy Lajos Művelődési Ház, a helyi RMDSZ és a nagyszalontai strand munkatársainak közös összefogása révén jöhet létre a rendezvény, mely remélhetőleg ismét osztatlan sikert arat majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!