ERDON Helyi hírek

2019.07.12. 11:38

Szabálytalanul parkoló autók akadályozták a villamosforgalmat

Ismét fennakadást okoztak a nagyváradi villamosközlekedésben tegnap a szabálytalanul parkoló gépjárművek a Teleki (Városháza) utcán.

Ismét fennakadást okoztak a nagyváradi villamosközlekedésben tegnap a szabálytalanul parkoló gépjárművek a Teleki (Városháza) utcán.A jelenség nem új, mondhatni már megszokott, ám ennek ellenére továbbra is kellemetlenséget okoz a villamossal közlekedők számára. Ezúttal két szabálytalanul parkoló gépjármű miatt összesen közel harmincöt percet állt a villamosforgalom a Teleki utcán: az egyik miatt 11.40–11.57, a másik miatt 14.35–14.50 óra között várakoztak egy helyben a villamosok.

A Nagyváradi Közlekedési Vállalat közleményben kér elnézést az utasoktól az okozott kellemetlenségekért, ugyanakkor felhívja az autósok figyelmét: felelősségteljesen, az úttesten feltüntetett jelek betartásával parkoljanak, oly módon, hogy ne akadályozzák a villamosok elhaladását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!