ERDON Helyi hírek

2019.07.22. 14:35

Ranger Raptor, az autók alfája!

Európába érkezett az első nagy teljesítményű platós terepjáró. Az új Ford Ranger Raptor, az Európa-szerte legkelendőbb platós korszerű, kemény, sportos és „izmos” változata.

Európába érkezett az első nagy teljesítményű platós terepjáró. Az új Ford Ranger Raptor, az Európa-szerte legkelendőbb platós korszerű, kemény, sportos és „izmos” változata.

 

Ehhez a modellhez a Ford nagy testvérének, az Amerikában forgalmazott F-150 Raptornak a nyertes receptjét alkalmazták, amelyik az évek során hatalmas sikert aratott, és a legkelendőbb pick-up lett Amerikában. A Raptor jelentése ragadozó madár. Ezt a megnevezést használják a híres amerikai F-22 vadászgépekre is, és ha egy rövid pillantást vetünk az új Ranger Raptorra, rájövünk, hogy a Raptor I név illik rá a legjobban. Hosszabb, magasabb és szélesebb, mint a Ford Ranger. Az új Ranger Raptor karaktere domináns, minden környezet fölötti uralkodásra tervezték. Ezzel az autóval kitör a mindennapok megszokásaiból, az iroda monotóniájából, és elkezdi meghódítani a világot.

[embed]]

Minden részletét pontosan kidolgozták az Önben rejlő felfedező számára. A szilárd és funkcionális első és hátsó lökhárítóktól, a különleges Ford Ranger Raptor hűtőrácsig, és a könnyűfém keréktárcsákig, a Ranger Raptor megjelenése merész, bárhová is megy vele. És valóban, bárhová el is mehet. Ebben az autóban meghódíthatja a Jurassic Parkot is. Az új Ranger Raptor nem csak erőteljes. Ő intelligens. Amikor elhelyezkedik az egyedileg tervezett, kényelmes ülésein, és a bőrrel bevont kormánykerékre teszi a kezét, a fejlett rendszerek széles skálája fölött veszi át a vezetést. Úgy érzi magát, mintha egy vadászgép pilótafülkéjében ülne, készen arra, hogy megtámadjon bármilyen terepet. A fejlett technológiák egyedülálló vezetési élményt kínálnak Önnek, ami semmi máshoz nem fogható. A hatékony, új terepvezérlési rendszer (Terrain Management System) a jármű félelmetes képességeit a 6 különböző tereptípushoz optimalizálja. A Normál üzemmód, a Sport üzemmód, a Fű, Kavics és Hó üzemmód, a Sár és Homok üzemmód, valamint a Szikla üzemmód mellett, az igazán kemény off-road élményekhez választhatja a különleges Baja üzemmódot is. A Baja üzemmódot a Kaliforniában megrendezett Baja 1000 off-road motorsport verseny ihlette.

Az új Raptor 2 literes dízelmotorja 213 lóerős, amihez 500 Nm nyomaték társul, és a legmodernebb 10 sebességes automata sebességváltóhoz kapcsolódik. Várjuk Önt a Ford Carbenta Com autószalonban, hogy felfedezzék az „alfahímet”!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!