ERDON Helyi hírek

2019.07.08. 14:23

Az új Ford Puma

Egy SUV, amelyik nem próbálja megfelhívni magára a figyelmedet – csak csendben igényli azt. A FORD márka ismerői számára a PUMA elnevezésnem újdonság.

Egy SUV, amelyik nem próbálja megfelhívni magára a figyelmedet – csak csendben igényli azt. A FORD márka ismerői számára a PUMA elnevezésnem újdonság.

A modell első változata egy három ajtós kupé volt, amelyiket 1997 és 2002 között gyártották, és annak idején egy nagyon népszerű volt. Az új Ford Puma gyártása Craiovavárosban folyik, egy mintegy 200 millió eurós beruházást, és további 1500 munkahely létrehozását követően, a minőségi előírások és a gyártási folyamat maximalizálása érdekében. Ez a második Ford SUV, amit a Ford EcoSport után Romániában gyártottak.

Az EcoSport és a Kuga közöttelhelyezkedő új Ford Puma üzemanyag tartályának űrtartalma 465 liter, amihatalmas volumen a méreteihez képest, ugyanakkor friss és sportos designjamegfelel a legigényesebbek ízlésének is. Szemből nézve a Ford Pumát, a Ford megkülönböztető lökhárító rácsán akad meg a szemünk, a LED-es fényszórók biztonságot nyújtanak a legnehezebb vezetési körülmények között.

A legújabb technológiák közülmegemlítjük:

- Ütközés előtti segítségnyújtási rendszer gyalogos észlelési funkcióval.

- Intelligens sebességtartó automatika Stop & Go funkciókkal: közlekedési tábla felismerő rendszer, úttartás, valamint a követési távolság megtartása.

Az intelligens funkciók és az innovatív technológiák sora biztosítja a teljes irányítást: a digitális eszközökkel és 8 hüvelykes érintőképernyővel ellátott12,3 hüvelykes műszerfaltól, a FordPass Connect beépített modemig és a SYNC 3-on keresztül elérhető szolgáltatások széles skálájáig. A Ford Puma elérhető a FordPass Connect modemmel. A rendszer felbecsülhetetlen előnyök széles skáláját kínálja, beleértve a 4G WIFI LTE-t, akár tíz eszközhöz, a közútiforgalomról időben megkapottinformációkkal, közvetlenül az integrált autós navigációs rendszeren keresztül. A fedélzeti konzolon megjelenőfigyelmeztető szimbólumok tájékoztatják Önt minden esetlegesen akadályról, amihez közeledik, balesetbekövetkezése esetén pedig a FordPass Connect akár eCall segélyhívást is küld, és közli az Ön járművének helyét. A FordPass Connect még erősebbé válik, ha a FordPass alkalmazáson keresztül egy okostelefonhoz csatlakozik. A csatlakoztatás után számos új, innovatív funkciót nyit meg. Például használhatja a telefont járművének helymeghatározására és távolról történő kioldására is. Megfigyelheti az üzemanyagszintet, a futásteljesítményt és a gumiabroncs nyomást, valamintfigyelmeztetéseket kaphat az autó műszaki állapotáról közvetlenül a telefonon keresztül. A műholdas navigációs funkciót úgy is programozhatja, hogy közvetlenül atelefonról küldi el az útvonalat ajárműnek.

A hibrid elektromos járművek új korszaka megérkezett, és a Ford Puma ezt az új irányzatot testesíti meg. A Puma számára elérhető EcoBoost hibrid motorok figyelemre méltó teljesítményt nyújtanak, lenyűgöző üzemanyag-takarékossággal ésláthatóan alacsonyabb CO2-kibocsátással, a hagyományos benzinmotorokhoz képest. A Puma EcoBoost modell technológiája egy kisméretű elektromos motort foglal magába a hatékonyság növelése érdekében. Nincs szükség arra, hogy a Pumát külső áramforráshoz csatlakoztassa, mivel az elektromos motort működtető akkumulátor vezetés közben újratöltődik. A regeneratív fék a fékezés során nyertenergiát átirányítja a hibrid motor akkumulátorához. A tisztaság nemjelenthet kompromisszumot. A Ford 1,0 l ECOBOOST benzinmotorja hét alkalommal nyerte el az év nemzetközimotorjának járó díjat. Elérhető a Puma opcionális 125 lóerős vagy 155 lóerőshibrid változatában. Így élvezni fogja a hagyományos motoroktól elvárható teljesítményt, jobb üzemanyag-fogyasztással és a CO2-kibocsátás csökkentésével - ezáltal nem csak a környezet lesz tisztább, hanem mégköltséghatékonyabb is. Az új Ford Puma, amely 2019 decemberétől lesz elérhető, a hírek szerint a romániaiCrossover gépjármű piac fontos szereplője lesz. A versenyképes ár, az extra felszerelések jegyzéke, a meglepőtestre szabhatóság teszi az új Ford Pumát azzá az autóvá, amire Önnekszüksége van. Az új Ford Puma nem csak az az autó, amit bárki szeretne, deegy szükséges kiegészítő is ebben az évben. Ha diszkrét és stílusos módon szeretne kitűnni, az új Ford Puma a megoldás.

Az új Ford Pumáról további információkat tudhat meg a Ford Carbenta kereskedőjétől. Megtalál minket Nagyváradon, a Borsi út 32 / D.szám alatt, vagy a 0359 / 450.490telefonszámon.

Ford Carbenta Com. Fedezze fel a különbséget ...!

 

Fizetett hirdetés!

CH 242073

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!