ERDON Helyi hírek

2019.06.12. 18:35

Share my closet, Summer Edition!

Hol? Az Era Park rendezvénytermében. Mikor? Június 15-én, szombaton 10 és 18 óra között és június 16-án, 10 és 16 óra között.

Hol? Az Era Park rendezvénytermében. Mikor? Június 15-én, szombaton 10 és 18 óra között és június 16-án, 10 és 16 óra között.Szenvedélyed a divat?

Tele van a gardróbod ruhákkal és lábbelikkel, de mindig újabb darabokra vágysz? Nem tudod mihez kezdj azokkal, amelyeket már nem viselsz?

Vagy...

Üzleted van, és szeretnéd ismertebbé tenni a branded, reklámozni azokat a ruhákat, kiegészítőket, lábbeliket, amelyeket gyártasz vagy forgalmazol?

Akkor szeretettel várlak az OM Share my Closet, Summer Edition-re!

Csatlakozz hozzánk, a divat szerelmeseihez, és légy tagja közösségünknek, amely átlépi a klasszikus shoppingolás normáit, életet adva egy új trendnek! Ígyhát legyen szó gálaruháról, vagy hétköznapi szettekről, divatos pólókról és nadrágokról, válogasd ki azokat a darabokat, amelyeket szívesen áruba bocsátanál, árazd fel, és a többiről mi gondoskodunk.

További részletekért keress fel bátran.

Oana Moldovan által rendezett események: http://oana-moldovan.ro

Telefon: 0751.262.945, e-mail: omniaonlineexpret@gmail.com

(Hirdetés: H 233245)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!