ERDON Helyi hírek

2019.05.30. 20:13

Különleges esemény hétvégén, az ERA Parkban: miniatűr vonatok kiállítása Nagyváradon

A vonatok rajongót várják ezen a hétvégén, egy egyedülálló miniatűr vonat kiállításra, a Nagyváradi ERA Parkba.

A vonatok rajongót várják ezen a hétvégén, egy egyedülálló miniatűr vonat kiállításra, a Nagyváradi ERA Parkba.A rendezvényt, június 1-jén és 2-án, szombaton és vasárnap szervezi meg a Nagyváradi Crișana Vasutas Klub, a bevásárlóközpont együttműködésével.

Egy vasúti modellező kiállításról van szó,1:87 léptékű makettekkel, néhány mozdony, kocsik, pályaudvarok, vasúti épületek és tájak, mind egy teljesen működőképes moduláris diorámába építve.

Amellett, hogy rendkívüli darabokat csodálhatnak meg, a gyerekek egy modellező műhelyben is játszhatnak a Viessmann Transilvania cég jóvoltából.

Eddig az alábbi klubok jelezték részvételüket: Modellbahnclub Wien- Ausztria, Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub - Veszprém, Magyarország, Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület - Debrecen, Magyarország, Club Feroviar București és a nagyváradi Club Feroviar „Crișana”.

A kiállítás megtekinthető szombaton 10 és 19, vasárnap 10 és 18 óra között, az ERA Park rendezvénycsarnokában.

A belépés mindenki számára ingyenes. Szeretettel várjuk Önöket!

(Hirdetés: H226478)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!