ERDON Helyi hírek

2019.04.09. 18:13

Fejlemények a hétfői balesettel kapcsolatosan

Mint portálunkon is olvashattak róla, baleset történt április 8-án, hétfőn 14.07 órakor Nagyvárad mellett, a Borsi úton.

Mint portálunkon is olvashattak róla, baleset történt április 8-án, hétfőn 14.07 órakor Nagyvárad mellett, a Borsi úton.A rendőrség keddi közleménye szerint egy 50 éves váradi férfi Bors felé haladva az ellenkező sávba hajtott, így ütközött egy Bors irányából érkező járművel, amelyet egy 49 éves szentjánosi férfi vezetett. Az ütközés következtében utóbbi a külső sávba sodródott, így karambolozott egy harmadik autóval, amelyet egy nagyváradi férfi vezetett a város irányába. Az első és a második autó vezetője szenvedett súlyosabb sérüléseket, de mindhárom sofőrt kórházba szállították. Az első két gépjárművezető az elsősegélynyújtás és a vizsgálatok után is a kórházban maradt, egyikőjük mellkasi és feji sérüléseket szenvedett, míg a másik sofőrnek a lábai sérültek komolyabban. Az előbbit jelenleg is az intenzív osztályon ápolják, utóbbit az ortopédián kezelik. A harmadik sérültet már hazaengedték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!