ERDON Helyi hírek

2019.04.03. 14:59

A Lava Textiles a világ egyik vezető design és kivitelező cége a matrac bevonat gyártásában, és most terjeszkedik!

Lava Knitting belga vállalkozás, majdnem 100 év tapasztalattal, Európában és Észak-Amerikában van jelen. A romániai történetük 2011-ben kezdődött, Váradon indítottak, bevonatokat gyártottak matracokhoz.

Lava Knitting belga vállalkozás, majdnem 100 év tapasztalattal, Európában és Észak-Amerikában van jelen. A romániai történetük 2011-ben kezdődött, Váradon indítottak, bevonatokat gyártottak matracokhoz.

 

Váradon két alkalmazottal és négy varrógéppel kezdtek, ma több mint 80 alkalmazottunk és 40 gépük van, valamint más berendezések is.

Az üzleti forgalom növekedése vezetett a terjeszkedéshez, a székhelyet kibővítették egy másik csarnokkal 2014-ben, 2017-ben pedig egy harmadikat kellett építeni, nemsokára egy újra is szükség lesz.

A cég mindenek előtt minőséget akar biztosítani és folyamatosan befektet berendezésekbe. Az alkalmazottak számára kényelmes munkakörülmények biztosítása prioritás, emellett munkaügyi képzéseket is szerveznek az alkalmazottaknak, belgiumi technikusok jönnek ezeket néha megtartani.

A fogyatékkal élők, valamint a hátrányos helyzetű térségekből érkezők találhatnak itt munkát, akik csak néhány órával akarják kiegészíteni munkanapjukat és jövedelmüket, vagy csak hétvégén, szintén találnak munkát a Lavanál.

Családi vállalkozás

A céget Belgiumban alapította a Lambrecht és a Vanwelden család. A legjobb matracokat a Lava Textiles anyagaival borítják.

A dizájn és a minőség teszi, hogy az 1500 ügyfél elégedett.

Mint tudjuk, közvetlen kapcsolat van az egészség és a matracok minősége között. Az elegendő és a jó alvás hatékony és könnyű módja a szervezet immunitásának megőrzésének. Ezért a Lava anyagait külön kezelik. Aloe verával, ezüst ionokkal és további anyagokkal is átitaják.

További információk a www.lavatextiles.com lapon és 0359461727-es telefonszámon.

CV-ket a következő mail címre várunk: lucian@lavatextiles.com.

Fizetett hirdetés!

Hb: 201715

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!