ERDON Helyi hírek

2019.03.22. 12:45

Gáztűzhelyeket, beépíthető tűzhelyeket, grillsütőket lehet nyerni a Nagyvárad JobExpón a Metalica által szervezett tombolán

Több mint 1400 munkahely, illetve több mint 50 szakoktatási és képzési lehetőség várja mindazokat, akik munkát keresnek, vagy jelenlegi munkahelyükön szeretnének változtatni.

Több mint 1400 munkahely, illetve több mint 50 szakoktatási és képzési lehetőség várja mindazokat, akik munkát keresnek, vagy jelenlegi munkahelyükön szeretnének változtatni.Gáztűzhelyeket, beépíthető tűzhelyeket, grillsütőket és gumifelnik tárolására szolgáló szetteket nyerhetnek a NagyváradJobExpo résztvevői. A tombolán kisorsolandó nyereményeket a Metalica SA ajánlja fel azoknak, akik önéletrajzukkal jelentkeznek a vállalat standjánál.

A Nagyvárad JobExpón nem kevesebb, mint 1400 munkahelyet, és több mint 50 képzési és szakoktatási lehetőséget kínál a résztvevő 28 vállalat és egy iskola. Az állásbörze ma reggel kilenc órakor nyitott meg az Era Shopping Parkban, és már ekkor meg is jelentek az első érdeklődők.

Békési Csaba, az állásbörze intézményi partnerének, a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökségnek (ITM) az igazgatója meg volt lepve a résztvevő cégek nagy számától, ugyanakkor az álláskeresők meglehetősen nagy érdeklődésétől is, mely már az első órákban tapasztalható volt. "Örülök a cégek jelenlétének ezen a vásáron. Ez a jele annak, hogy sok munkahelykínálat van a Bihar megyei munkaerőpiacon. Amit nem tudunk lefedni mi az állásbörzékkel, megteszik azt a magánrendezvények. Biztos vagyok benne, hogy talál munkahelyet a Nagyvárad JobExpón az, aki el szeretne helyezkedni", nyilatkozta Békési Csaba.

Azok, akik eddig még nem jutottak el a munkabörzére, megtehetik ezt ma 19 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!