ERDON Helyi hírek

2019.03.27. 18:54

A Nagyváradi ERA Park felrepít. Gyere, nézd meg a világot a VR Balloon-ból!

Elképzelted-e valaha, milyen lenne bejárni a világot a magasban, pontosabban egy hőlégballonban? Milyen lenne átélni a repülés élményét a Grand Canyon felett, azzal a biztonsággal, hogy bármi is történne, nem zuhanhatsz le?

Elképzelted-e valaha, milyen lenne bejárni a világot a magasban, pontosabban egy hőlégballonban? Milyen lenne átélni a repülés élményét a Grand Canyon felett, azzal a biztonsággal, hogy bármi is történne, nem zuhanhatsz le?Nos, a Nagyváradi ERA Park különleges ajándékkal kedveskedik ügyfeleinek. Az Aradi úti bevásárlóközpont meghív, hogy tapasztald meg a saját bőrödön, milyen a VR Balloonban, egy virtuális szimulátorban repülni a világ leglátványosabb helyei fölött, a lehető legvalóságosabb élményt átélve.

A valódi hőlégballonból létrehozott eszköz egy hiper-reális kalandban stimulálja elmédet és érzékeidet. A fedélzeti műszereket úgy alakították ki, hogy lehetővé tegyék a játék irányítását az égő vezérlésén keresztül. Olyan, mint a valóságban. Az akció akkor kezdődik, amikor meghúzod a kapcsolót, és az égők meleg levegővel töltik fel a léggömböt.

Gyakorlatilag mindössze 15 centiméternyire a talajtól ugyanazokat az érzéseket éled át, mint egy valódi utazás során, több tíz, vagy több száz méter magasban, csak sokkal kényelmesebb és biztonságosabb körülmények között! A bőrödön érzed majd például a ballonégő hőjét, és azt is te irányíthatod, hogy milyen magasra akarsz repülni. Figyelem, a tériszonytól szenvedők átélhetik félelmeiket!

Az utazás körülbelül 4 percig tart, és nem kerül több száz euróba, mint a valós életben. Az ERA Parkban az „utazás” ingyenes.

A VR Balloon március 29. és április 7. között, hétfőtől péntekig 16 és 21, szombaton és vasárnap 11 és 21 óra között között érhető el az Aradi úti bevásárlóközpontban.

Fontos megjegyezni, hogy az esemény 7 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Gyere és nézd meg saját szemeddel az álmodat. Add át magad a repülésnek!

Nézd meg, hogy néz ki egy utazás a hőlégballonnal az alábbi linkre kattintva!

(Hirdetés: H 198637)

[embed]]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!