ERDON Helyi hírek

2019.03.25. 13:24

A Lotus Retail Park ad otthont ad az első nagyváradi Tucano kávézónak

A váradiak áprilistól kezdve élvezhetik a Lotus Retail Park új kávézóját.

A váradiak áprilistól kezdve élvezhetik a Lotus Retail Park új kávézóját.

A Tucano kávézóláncról van szó, amely jelen van a Moldovai Köztársaságban, Oroszországban, Cipruson, Kirgizisztánban, Kazahsztánban, Hollandiában, az Egyesült Arab Emírségekben és Romániában, és amely április elején nyitja meg első egységét Nagyváradon.

„Love. Peace. Coffee.”

A Tucano a „Love. Peace. Coffee.” koncepciót támogatja egy egyedülállókörnyezetben, melynek különleges kialakítása egy egzotikus kirándulásra repít minket a Dominikai Köztársaságba, mert ez a régióihlette a helyszín jellegzetes motívumait.

A kávé aromák, színek, meleg fény, fa, kézzel készített kiegészítők, valamint a kifejező díszlet többi része olyan kreatív környezetet teremt, ahol a különleges kávé élvezetének elsődleges fontossága van.

„Kávézóink hangulata csodálatos, mert úgy gondoljuk, hogy a design, a fények, a rendezvények, az érzelmek, az ízek és természetesen az emberek szépsége, kulcselemei mindannak, amit a világ legjobbhangulatának nevezünk” írják le a Tucano Coffee képviselői.

A Tucanóban 100% -os arab kávéból készült specialitásokat kóstolhatnak. Ez a legmagasabb minőségű kávé, ami csak a világ legkedvezőbb kistérségeiben terem. A saját pörkölőüzemben, a világostól a közepesen sötét színűig pörkölt babkávé nemhogy nem veszíti el az olajokat és aromákat, de a legjobb baristák gondoskodnak róla, hogy a legjobb legyen.

Ezenkívül a Tucano Coffee specialitása a saját laboratóriumában, természetes alapanyagokból, tartósítószerek, színezékek vagy élelmiszer-adalékanyagok nélkül készült sajttorta.

„A Tucano Coffee-nál nem hiányoznak az élőzenei és költészeti estek, tánclépések, nonkonformista offline-ok sem. Mindezeknek ez a kévézó ad otthont, ahol az ízek keveréke érzésekkel vegyül, melyek varázslatában mesék szövődnek, nem megszokott dolgok történnek, barátságok kötődnek, eszmecserék folynak.”- magyarázza a Tucano Coffee csapata.

 

Fizetett hirdetés!

HB 197533

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!