ERDON Helyi hírek

2019.01.10. 20:35

Rewine, egy zamatos desztináció a nagyváradiak számára a Lotus Retail Parkban

Január 11-től kezdődően a minőségi bor szerelmeseinek egy új hely áll a rendelkezésükre a Lotus Retail Parkban, ahonnan megvásárolhatják Bacchus italát.

Január 11-től kezdődően a minőségi bor szerelmeseinek egy új hely áll a rendelkezésükre a Lotus Retail Parkban, ahonnan megvásárolhatják Bacchus italát.Az azonos nevű borbárnak köszönhetően már jól ismert Rewine, fizikai áruházának megnyitásával helyi szinten meghatározó tényező lett a borok (de nem csak) világában.

2016-tól, amikor a Rewine megnyitotta online „kapuit” a honlap és városunk szívében a borbár elindításával, lehetőségünk nyílt ilyen vagy olyan formában a vendégük lenni. A minőségi borok élvezetét, Nagyváradon professzionális, elegáns és hozzáférhető környezetben ők tették lehetővé. A korábbi években a Rewine-nál tartott tematikus kóstolók hatására megnőtt a minőségi borok irányi igény Váradon, és a városban rendezett nagy eseményeken a leglátogatottabb kiállítók között voltak.

Nyilvánvaló, hogy a Rewine-nél jelen van az a bizonyos je ne sais quoi, amit ők ki tudnak használni. A borok vagy kereskedői tehetségük teszik ezt? Ez most már kevésbé fontos, mert meggyőztek bennünket arról, hogy szeretünk erjesztett szőlőlét forgatni poharainkban, és minden érzékszervünkkel kiélvezni azt.

A Rewine borbolt 17 országból származó borok széles választékával várja a Lotus Retail Parkba látogatókat. Itt megtalálják mind az ausztrál Shiraz, mind a kaliforniai Chardonnay, vagy a híres olasz Amarone és természetesen a frissességéről és zamatáról ismert katalóniai Cava italokat is. Ugyanakkor a bolt kínálatából nem hiányoznak azok a román borok sem, amelyeket sok váradi bizonyára ismer.

Tény, hogy ugyanabban a kiváló Rewine minőségben lesz részünk a termékek és szolgáltatások tekintetében az új helyszínen is, ami lenyűgöző és „aromás” dizájnt ígér. Nagyon fontos megjegyezni havi és meglepetés promócióinkat, amiknek a nálunk bort vásárló váradiak örülhetnek, ezért meghívják a borkedvelőket, de másokat is, hogy lépjék át küszöbüket minden alkalommal, amikor arra járnak.

(Fizetett hirdetés: H 164099)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!