ERDON Helyi hírek

2019.01.16. 13:44

Ford Kuga Vignale – A luxus igazi megjelenülése

Jöjjön el a Ford Carbenta Com bemutatóüzletébe és engedje meg magának, hogy felfedezze az új Ford Kuga Vignale fantasztikus jellemzőit.

Jöjjön el a Ford Carbenta Com bemutatóüzletébe és engedje meg magának, hogy felfedezze az új Ford Kuga Vignale fantasztikus jellemzőit.

A genfi autószalonban 2016-ban mutatták ezt a Fordot, amely luxust kínál belterében és csúcstechnológiákkal felszerelt. A megkülönböztető jegyei teszik különlegessé. Jellemző megjelenésére a króm, a metalizált festés, az ötvözetből készült keréktárcsák, sportülések, prémium luxus perforált bőrbevonattal, a műszerfal is bőrborítású, Active Noise Control rendszer, belső világítás, SYNC3 érintőképernyő és Bi-Xenon fényszórók, továbbá LED hátsó lámpák egészítik ki a luxus érzetét.

Mindez a Ford Kuga Vignale-ból ideális partner csinál a kalandos és energikus lelkek számára. Már az első pillanattól, amikor beül ennek a járművek a volánjához, felfedezi a finoman kidolgozott részleteket, a különleges stílust, a műszerfal kortárs vonalvezetését, a kellemes érintéseket. Sok ember az autóban szeret leginkább zenét hallgatni is, ezért a Ford csúcsminőségű audiorendszert is kínál autóiban, Sony hangosítással, SYNC3 integrált rendszerrel, aminek 10 hangszórója van, mélynyomóval kiegészítve.

A terepjárók divatosak. Kombinációi ezek az erőnek, a bőséges térnek és a luxusnak, ami a nagyközönség számára is elérhető. Új dimenzióba lép a Ford Kuga Vignale-val a luxus, ami egyúttal más Ford Vignale típusok is kínálnak. A Kuga nem átlagos terepjáró és ez már kívülről is meglátszik rajta. Hogy csak egy speciális opciót említsünk, a Vignale Milano Grigio egy metalizált árnyalat, ami odavonzza a tekintetet és kiemeli a jármű luxus kategóriás voltát. Hozzájárul még ahhoz a látványhoz a felső hatszögű hűtőrács, matt árnyalatban fényezett alumíniumból.

Az autó belső dizájnere, Claudio Messale, vagyis ő felel az új Ford Kuga Vignale és a Ford Edge Vignale külalakjáért is. Már kezdettől a Ford Vignale dizájncsapatának tagja volt. A testvére is inspirálta, aki ,,autómániás” volt, majd beiratkozott a gépkocsidizájn akadémiára, hogy az egyik ismert olasz stúdióban dolgozzon, amit a Ford Motor Company működtet. Értékelték és elismerték és végül kollégáival együtt ő dolgozta ki az összes Ford Vignale modell dizájnját. ,,Ezek az autók mesterien tökéletesek, a bőr a legjobb minőségű. Ugyanúgy a festék is különleges. A Vignale egy családot alkot most és minden tagjának külön személyisége van” - mondja.

Engedje meglepni magát az új generációs technológiákról, amelyek most elérhetőek a Ford Kuga Vignale-ban. Tudnia kell a következőket, hogy ne menjünk túl sok részletbe:

- Ford SYNC 3, a teljes ellenőrzésért, volánról irányítható zenerendszertől telefonhívásokon át, írott üzenetekig

- Active City Stop technológia, amely detektálja a koccanásveszélyt kis sebességnél, és ha nem fékez a vezető, akkor a rendszer fékez

- aktív parkolóradar

- intelligens összmeghajtás (AWD), ami optimizálja a meghajtás a futófelülettől függetlenül

- elektromos parkolófék (EPB), ami hozzájárul, hogy több hely maradjon az első székek között és egyszerűen a főkonzol egyik gombjával irányítható

- a halott szög monitorizálása, figyelmeztetéssel, amikor egy másik jármű belép a halott sávba - ilyenkor mindkét visszapillantón diszkrét fény gyúl ki

- fény és eső szenzorok, amelyek automatikusan aktiválják a világítás és az ablaktörlőket

- hands-free lehetőség, ami segít a nyitásban és zárásban, akkor amikor foglaltak a kezek. Ehhez szükséges, hogy a kulcs a zsebben vagy a táskában legyen, és elég a lábat mozgatnia hátsó ütköző alatt

- panorámatető, elektromos működtetéssel

- fűtött székek és kormány - Quickclear technológiával melegített első szélvédő

- hét színben személyre szabható belső világítás

- zajszűrés, ami a Ford Kuga Vignale-ban az Active Noise Control rendszerben érhető el, három belső mikrofon detektálja a motorzajt és semlegesíti azt, különleges hangrezgésekkel, hogy csendesebbé tegye a belteret.

A Ford Vignale hangja a legtöbbször nem természetes. Szinte mániákus módon dolgozott Ralf Heinrichs és csapata azon, hogy milyen hangot adjon ki a motor, csomagtartó, kesztyűtartó. Ralf úgy véli, hogy a jövőben a Ford Vignale vásárlói maguk választhatják meg, hogy milyen hangot adjon ki az autójuk.

Az új Ford Kuga Vignale elérhető 2.0 diesel TDCI motorral szerelve, 150 vagy 180 lóerőssel, hat sebességes kézi váltóval vagy Powershift automata váltóval, a benzines motor EcoBoost 1,5 literes , a 150 köbcentis változatban, kézi, hat fokozatú váltóval és 176 lóerővel. Ugyanakkor elérhető a 2.0 literes EcoBoost 240 lóerővel és hat fokozatú automata váltóval.

A Vignale többet jelent, mint szofisztikált luxus. Az ember személyiségének kifejezője, a tökéletesség visszaadója, vonalvezetésben, részletekben és technológiában.

Ne felejtse megnézni az alábbi kisfilmet, ami ennek készült!

 

Tehát ne várjon tovább, jöjjön a Ford Carbenta Com bemutatóüzletébe és ismerje meg az új Ford Kuga Vignalet.

Itt iratkozhat be tesztvezetésre: http://www.fordoradea.ro/cerere-drive-test.htm

 

Megtalál minket Nagyváradon a Borsi út 32/D szám alatt.

Ford Carbenta Com. Fedezze fel a különbséget...!

 

Fizetett hirdetés!

HB 161358

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!