ERDON Helyi hírek

2019.01.18. 14:48

Az Ady 100-projektről egyeztettek

A költő halálának századik évfordulója apropóján megvalósuló Ady 100 elnevezésű projektről tanácsoztak csütörtök délelőtt az RMDSZ Sas-palotabeli székházában váradi és debreceni szervezetek, kulturális intézmények képviselői azzal a céllal, hogy ez az egész régiót átölelő rendezvénysorozatként valósuljon meg.

A költő halálának századik évfordulója apropóján megvalósuló Ady 100 elnevezésű projektről tanácsoztak csütörtök délelőtt az RMDSZ Sas-palotabeli székházában váradi és debreceni szervezetek, kulturális intézmények képviselői azzal a céllal, hogy ez az egész régiót átölelő rendezvénysorozatként valósuljon meg.A munkamegbeszélésében részt vett: Szabó Ödön, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke, Meleg Vilmos filharmóniaigazgató, Vad Márta, az Ady Endre Líceum igazgatónője, Biró Árpád Levente, a Szigligeti Színház kommunikációs felelőse, Szűcs László, a Várad folyóirat főszerkesztője, Machalik Ádám, a debreceni Polgármesteri Hivatal kulturális referense, valamint dr. Kovács Béla Lóránt és Vranyecz Tünde, a Méliusz Juhász Péter Könyvtár főigazgatója, illetve igazgatóhelyettese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!