ERDON Helyi hírek

2018.12.20. 09:07

Új márkák bevezetése: két nagy brand érkezett Nagyváradra

Nagyvárad folyamatosan fejlődik, ezért a legújabb bevásárlóközpont, a Lotus Retail Park, bevezeti a váradiak számára a legnépszerűbb márkákat és kollekciókat. Úgyhogy két másik üzlet is megnyitotta kapuit a shopping szerelmeseinek: Jolie és Man s Style Fashion.

Nagyvárad folyamatosan fejlődik, ezért a legújabb bevásárlóközpont, a Lotus Retail Park, bevezeti a váradiak számára a legnépszerűbb márkákat és kollekciókat. Úgyhogy két másik üzlet is megnyitotta kapuit a shopping szerelmeseinek: Jolie és Man s Style Fashion. Legyen Jolie a Lotus Retail Parkban

Ama hölgyek örömére, akik értékelik a ruházat minőségét, kényelmét, egyediségét és eleganciáját, új ruházati bolt nyílt a közelmúltban a Lotus Retail Parkban.

A Jolie azokhoz a nőkhöz szól, akik imádnak lépést tartani a legújabb divattal, és viseletük önkifejezés is egyben. A márka ruházati cikkek széles választékát kínálja az elegáns ruháktól az overallokig, a blúzoktól a kiegészítőkig, gondosan kialakítva, hogy modern megjelenést biztosítson viselőjének és kielégítse az ügyfelek ízlését.

„A Jolie ruházati áruház létrejöttét az vezérelte, hogy a hölgyek számára ízléses, kiváló minőségű ruhákat tudjunk nyújtani. Örülünk, amikor látjuk, hogy modelleinket a vásárlók értékelik, sok nőiességgel, eleganciával és bájjal viselik.”- mondják a Jolie képviselői.

Man s Style Fashion, első ízben Nagyváradon

Egy másik márka, amit felfedezhetnek az új Lotus Retail Parkban, a Man s Style Fashion - országos márka, amely olyan férfiak számára kínál termékeket, akik vonzó áron szeretnének minőséget és elegáns megoldásokat találni személyiségük kiemelésére.

„A Man s Style Fashion üzletekben megtalálható ruhák mindig divatosak. Hozzáférést és változatosságot biztosítunk minden ügyfelünk számára. Az áruházainkban kínált termékcsaládok mindig frissülnek, hogy kielégítsék a minőséget és eleganciát kereső férfiak igényeit és vágyait. Termékeinkben megtalálják az eleganciát és a kényelmet a különféle modellekben. Az ingektől a kabátokig, nadrágokig, öltönyökig és kiegészítőkig mindent megtalálnak üzletünkben.” - üzeni Man s Style Fashion csapata.

A boltban található termékek elegáns, utcai vagy üzleti jellegűek, amelyek pontosan tükrözik a férfiak minőségi ruhatárra irányuló elvárásait.

(Fizetett hirdetés: H158460)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!