ERDON Helyi hírek

2018.12.06. 10:35

Új éttermek a nagyváradi ínyenceknek!

Az a tény, hogy a váradiak szeretik az ízletes és minőségi ételeket, már nem titok. Akár a la carte éttermekről, akár gyorséttermekről beszélünk, minden korosztály számára jelentős érdekpontnak számítanak.

Az a tény, hogy a váradiak szeretik az ízletes és minőségi ételeket, már nem titok. Akár a la carte éttermekről, akár gyorséttermekről beszélünk, minden korosztály számára jelentős érdekpontnak számítanak.Nagyvárad állandó gazdasági és társadalmi fejlődésű város, évente hazai és nemzetközi befektetőket, illetve kiskereskedőket vonz különféle területeken.

Az utóbbi években a nagyváradi ínyenc piac jelentősen megnőtt. Még az idei év őszén a legjobb kiskereskedők bővítették éttermeiket a Körös partján.

Nagyvárad a Pizza Hut Delivery térkép fontos pontjává válik

A nagyváradi piacon már több mint három éve jelenlévő Pizza Hut még közelebb akarja ügyfeleit. Így két héttel ezelőtt a Pizza Hut Delivery kibővítette a kézbesítési szolgáltatását, és elérte az ország nyugati részét, megnyitva az első egységét Nagyváradon, a Lotus Retail Parkban. A Pizza Hut célja, hogy ügyfelei számára friss ételeket, mint például tészta- és előételeket, illetve a legjobb pizzaféléket házhoz szállítsa.

Az új Pizza Hut étterem Nagyvárad minden környékére kiszállítja, és széles választékban kínálja pizza variációit – mint például a Movie Night, a Party Menu vagy a Pizza & Pasta mix.

Noodle Pack, egy új ínyenc koncepció

Először Nagyváradon, a Noodle Pack egy különleges ázsiai gasztronómiai élményt kínál, tésztareceptjei gazdag, változatos és gondosan kiválasztott ízekkel csalogatnak egy könnyen emészthető, a városban elfogyasztott ebédre. A felhasznált alapanyagok, gazdag választékban, az ügyfelek előtt elkészített termékek hódítják a szemet, de az ízlelőbimbókat is.

Az ázsiai tészta modern értelmezésre talál a Noodle Pack konyhájában, így rengeteg lehetőséget és ízvilágot kínál. Különböző típusú hús- vagy vegetáriánus ételekből válogathatunk, melyek mindegyike kiegészül a nyolc exkluzív mártással.

A „Choose Smart!” szlogen alatt a Noodle Pack célja, hogy kielégítse ügyfelei igényeit, és egészséges, gondosan és odaadóan előkészített ételeket kínáljon.

A Spartan gyorsétterem-lánc először érkezik Nagyváradra

A Spartan Románia legnagyobb gyorsétterem-láncai közé tartozik, és a jövő hét kezdetével a Lotus Retail Parkban nyitja meg kapuit.

A Spartan gyorsétterem román márka, amely új kulináris víziót kíván hozni a nagyváradi ínyenc világba. A Spartan specialitásokat a görög konyha ihlette, de az összetevők széles választéka és különleges előállítása az ízek egyedi kombinációjához vezet.

Souvlaki, gyros különböző variációkban, friss saláták – csak néhány olyan termék, amelyet a Spartan menüből választhatunk, a jövő hét kezdetével.

A „Vezuv” – a nagyváradiak számára készített decemberi meglepetés. Az új étterem erőssége a gourmet pizza kombinációja páratlan ízekkel és eredeti élményekkel.

A következő év a Black Wolf étterem megnyitásával debütál, szintén a Lotus Retail Parkban, a Ştefan Octavian Iosif utca 7. szám alatt.

A Black Wolf étterem célja, hogy közelebb hozza az olasz kulináris kultúrát, ételeivel, desszertjeivel és finom italaival, melyek a legigényesebb ízléseknek is megfelelnek.

(Fizetett hirdetés: HB 150488)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!