ERDON Helyi hírek

2018.12.06. 09:08

AZ ÜNNEP FÉNYEI NÁLUNK VANNAK! Lepje meg magát vagy szeretteit akciós lámpáink egyikével!

Milyen ajándékkal lepjük meg lakberendezésmániás ismerőseinket? Hidd el, teljesen megértjük, ha azt gondolod nehéz helyzetben vagy, ugyanis az ajándékokat kutatva egyáltalán nem könnyű eldönteni, hogy mi is tetszene a másiknak.

Milyen ajándékkal lepjük meg lakberendezésmániás ismerőseinket? Hidd el, teljesen megértjük, ha azt gondolod nehéz helyzetben vagy, ugyanis az ajándékokat kutatva egyáltalán nem könnyű eldönteni, hogy mi is tetszene a másiknak.

Ismerjük azt a stresszt, amikor folyton arra gondolunk órákig böngészve a neten, hogyha ezt vagy azt kicsomagolja, vajon milyen arcot fog vágni. Tényleg örül-e neki, vagy az ajándékunk évekig porosodni fog valahol a padláson?

Azonban, ha igazán jól ismered az illetőt, akkor elég csak ráérezned a stílusára. Ha tudod milyen színeket kedvel, milyen az otthona, sőt még az öltözködését is alapul veheted, nem lőhetsz mellé. És mivel nyűgözhetsz le igazán egy lakberendezésmániást? Azzal a szándékoddal, hogy Te is szeretnéd egy újabb egyedi darabbal feldobni az otthonát, amit ő maga is megvásárolt volna. Az ilyen ajándékok azt üzenik neki, hogy pontosan ismered őt, és elfogadod úgy, ahogy van!

A lakberendezés terén nehéz helyzetben vagy abból a szempontból is, hogy ezek az árucikkek elég széles skálán mozognak elég, ha csak a stílust, vagy az árkategóriát nézzük. A kis porfogóktól kezdve egészen a már-már megfizethetetlen design darabokig. És abban is biztos lehetsz, hogy a képkeret, váza, díszgyertya kategóriát mindenkinek kipipálta már valaki az életében. Megnyugtatunk, van az a köztes kategória, ahol az árak teljesen reálisak, és nem kell attól tartanod, hogy idővel leselejtezésre kerülnek, mert igazából nincs semmilyen funkciójuk azon kívül, hogy szépek.

Megosztunk veled egy különleges titkot. Tudtad, hogy sokan egyáltalán nem fordítanak kellő figyelmet a lámpájuk kiválasztására? Ez egy hatalmas hiba, hiszen gyakorlatilag ez adja meg az életterük fókuszpontját. A fény igazi hangulatteremtő. Lehet téli bekuckósodós olvasós, vagy családi összejöveteles, romantikus, és pihentető is.

Egy dizájnos asztali vagy állólámpával nem tudsz mellé nyúlni. Amellett hogy praktikus, még a helyiség dísze is lehet. Ha úgy érzed, hogy a kedvesed, barátod, vagy a családod otthonából hiányzik egy jól megválasztott, egyedi, az életteret teljesen átformáló, stílusos lámpa, akkor keresd fel weboldalunkat, vagy bemutatótermünket!

 

Fizetett hirdetés!

Hb: 149497

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!