ERDON Helyi hírek

2018.12.28. 09:45

Heti 2-ről heti 7-re nő a charter járatok száma a Nagyváradi Repülőtéren

A charter járatokat az utazási irodák kötik le és általában a nyári időszakban működtetik, közkedvelt turisztikai célállomásokra.

A charter járatokat az utazási irodák kötik le és általában a nyári időszakban működtetik, közkedvelt turisztikai célállomásokra. 2018-ban a Nagyváradi Repülőtérről heti két nemzetközi járat közlekedett, mindkettő a törökországi Antalya irányába. Ezek lefedettsége meghaladta a 80%-t, ami közel 5000, oda-vissza repülő turistát jelent.

2019 nyarára jelentősen nő a Nagyváradi Repülőtérről induló nemzetközi charter járatok száma. Antalya irányába heti 5 járat fog közlekedni és új célállomásként, heti két járattal megjelenik az egyiptomi Hurghada üdülőközpont.

Az utazni vágyók számára ez változatosabb ajánlatokat és versenyképesebb árakat jelent. Érdemes már ebben az időszakban lefoglalni a nyaralást, mert az utazási irodák ilyenkor bevezető áron kínálják útjaikat, közöttük a Nagyváradi Repülőtérről elérhető közkedvelt célállomásokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!