ERDON Helyi hírek

2018.12.04. 12:15

C + C CBA, különféle megfizethető termékek és vonzó akciók

A Bihar megyeiek rendelkezésére áll egy bolt, a C + C CBA, ahol különböző termékeket vásárolhatnak hozzáférhető árakon, az Ogorului utca 35. szám alatt (a volt CET 2-vel szemben).

A Bihar megyeiek rendelkezésére áll egy bolt, a C + C CBA, ahol különböző termékeket vásárolhatnak hozzáférhető árakon, az Ogorului utca 35. szám alatt (a volt CET 2-vel szemben).A C + C CBA áruház mind magánszemélyeknek, mind jogi személyeknek forgalmaz élelmiszereket és nem élelmiszer termékeket.

A boltban széles választék áll a vásárlók rendelkezésére, itt a helyi, a hazai és az import termékek is megtalálhatók: ismert márkák verhetetlen áron.

A C + C CBA két saját márkanévvel rendelkezik: a CBA márka, ami több mint 600 termékből áll, köztük tejtermékek, élelmiszerek, és nem élelmiszerek, valamint a Privat márka, ami több mint 200 élelmiszer és nem élelmiszer terméket tartalmaz.

A CBA North West 2002-ben alakult és a franchise is akkor indult. A CBA franchise koncepciót a hagyományos kiskereskedelmi üzletek életképes alternatívájaként tartják számon, ahol a boltok közös képet kapnak, de megőrzik vezetési jogukat.

2013-ban a CBA North West elindította a második franchise-t, a Privat franchise-t, amelyet kis- és közepes méretű üzletekre alakítottak ki.

Annak érdekében, hogy még közelebb legyenek a partnerekhez, 2013-ban a társaság megnyitotta első Cash & Carry üzletét Szatmárnémetiben. 2015-ben felavatta második ilyen típusú üzletét Aradon, 2016-ban pedig megnyitott egy egységet Nagyváradon is. A nagyváradi áruház területe 2000 m², itt több mint 6000 termék szerepel a választékban, és csupán egy és fél évre a nyitás után már több mint 800 regisztrált ügyfele (cégek) van.

Bár a franchise modell, beleértve a nevét is, Magyarországról származik, a CBA Nord Vest egy hazai cég, a tulajdonosai románok. Ami a C + C CBA áruházat megkülönbözteti a versenytárs üzletektől, a Privat márkák, amelyek nagyon jó ár-érték arányt képviselnek.

És még valami. A legtöbb C+C CBA termék esetében a CBA többféle árat alkalmaz: darabár, alacsonyabb dobozonkénti, és még alacsonyabb raklaponkénti ár, a három ár közötti különbség jelentős. Tehát, minél többet vásárol egy termékből, annál kevesebbet fizet darabonként.

Akciók

A C + C CBA-nál mindig vonzó akciókat talál.

A C + C CBA-nál kéthetente több mint 50 vonzó terméket kínálunk, amiket megjelentetünk a C + C magazinban (https://cbanordvest.ro/reviste-cash-and-carry).

Vannak heti promócióink is (ezeket külön erre a célra kialakított helyeken találják meg).

Októbertől kezdődően a C+C CBA egy havi promóciót is kínál, különösen viszonteladók számára: két márkás termék speciális áron, ha legalább egy gyűjtőcsomaggal vásárolnak termékenként.

Októberben akció volt a Jacobs kávéra, valamint a Coffeeta kávéporra.

Novemberben a 900 ml-es Pur mosogatószerre és 0,355 literes Corona sörre volt akciónak.

Decemberben (a jelenlegi promócióban) vonzó 2,35 lejes ajánlatunk van a 250 grammos Rama margarinra, illetve a 2 literes Pepsit 2,99 lejért ( áfás ár) kínáljuk.

(Fizetett hirdetés: H 149492)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!