ERDON Helyi hírek

2018.11.27. 19:21

November hónap új neveket hoz a Nagyváradi ERA Parkba. Megnyílik a KVL by Kenvelo!

November 29-én új nevekkel gazdagodik az Aradi úti ERA Park bevásárlóközpont: megnyílik a multibrand típusú KVL by Kenvelo, Lee Cooper és Time Out, a kupola bejáratánál.

November 29-én új nevekkel gazdagodik az Aradi úti ERA Park bevásárlóközpont: megnyílik a multibrand típusú KVL by Kenvelo, Lee Cooper és Time Out, a kupola bejáratánál.Az áruház, amelyik a három márkának - KVL by Kenvelo, Lee Cooper és TimeOut - ad otthont, 277 négyzetméteren terül el, a Steilmann üzlete mellett és kiegészíti az ERA Park változatos ruházati kínálatát.

Az 1989-ben Prágában létrehozott Kenvelo, Kelet-Európában a leggyorsabban terjeszkedő divatmárka lett, amelyik újra és újra alkalmazkodott az elvárásokhoz. Bár eredetileg a denim vonalat képviselte, fokozatosan kifejlesztett sportruházatokból, blúzokból, pulóverekből, ingekből és kiegészítőkből álló kollekciókat is. A Kenvelo már megszokta, hogy évente kétszer dob piacra kollekciókat, belefoglalva ezekbe a legmeghatározóbb trendeket. Dizvattervezői nem kevesebb mint 1000 idény jellegű modellt kreálnak, úgyhogy a rajongók kéthetente új Urban Free Style darabokat találhatnak maguknak.

A Lee Cooper szintén közismert név lett a divat, különösen az eredeti farmerek világában. A brit társaságot Morris Cooper 1908-ban hozta létre London keleti részében, és világszinten úttörő lett a casual ruházat, de minőségi farmerek területén is. Jelenleg több mint 100 országban, több mint 4000 üzletben kínálja termékeit, és állandóan bővül. Hagyományokkal rendelkezik, de a jelenben maradva ugynarra a három tattópillérre építkezik, amelyikre identitását alapozta: a brit szellem, a munka kultúrája és a zene.

A Time Out márkát 1992-ben Kaliforniában hozta létre egy csoport fiatal és merész divattervező, a márka pedig a kényelmes, de mégis különleges ruházat szinonimája lett. Azokat célozza meg, akik mindig fel vannak készülve arra, hogy maximálisan éljék az életüket, barátokkal és toleranciával körülvéve. A Kaliforniára jellemző laza életstílust népszerűsíti, összegyeztetve a preppy, casual és urban stílusokat az eredetivel. A márka 1995-ben tört be az európai piacra. A TimeOut az évek alatt a divattervezők és a barátságos személyzet folyamatosan bővülő családjává fejlődött, akiket összeköt közös elkötelezettségük és a Feel Alive filozófiája.

Az új áruház megnyitásával, az ERA Park területe immár 97%-ban elfoglalt lesz. Az Aradi úti bevásárlóközpontban több mint 70 kereskedelmi egység működik eddig. Az utóbbi évben olyan ismert nevek jelentek meg itt, mint: Animax, Casa Rusu, Soffi Planet, Silca, Rouge Avenue, Ariela Sebis, Alexandria Librarii vagy KFC.

(Fizetett hirdetés: H146885)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!