ERDON Helyi hírek

2018.10.22. 13:17

Balfácánt vacsorára (Dineu cu proşti) – színházi előadás októberben Nagyváradon

A Nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Háza egy szórakoztató vígjáték helyszíne lesz október 23-án, 21 órai kezdettel.

A Nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Háza egy szórakoztató vígjáték helyszíne lesz október 23-án, 21 órai kezdettel.A szereposztásban olyan nevek szerepelnek, mint Ion Caramitru, Horatiu Mălăele és sok más kedvelt színész, akik felejthetetlenné teszik ezt az előadást.

Ha szeretnének szórakozni, megfeledkezni gondjaikról, szeretnének nevetni és nevetni, akkor menjenek el és nézzék meg ezt az érdekfeszítő, jól felépített, eleven, figyelemfelkeltő, hatékony vígjátékot tökéletes szereposztásban...

A humoros helyzeteken, kirobbanó párbeszédeken, komikus mozdulatokon túl, a darabból nem hiányzik a pszichológiai tartalom sem, így az előadás mindenki ízlését kielégíti.

Francis Veber darabjának címe világos, a párbeszéd nem téved sötét területekre, az írónő pedig rendkívül természetes. Minden tiszteletet megérdemel a Francis Veber által működésbe hozott nevetési mechanizmus. A darab felépítése „zsírozottan” működik, a poénok pedig éppen akkor hangoznak el, amikor arra számítunk...

Francis Veber kiváló tehetséggel rendelkezik jól megszerkesztett, csattanókkal tűzdelt mesék írásában. A nevetést, amit kivált belőlünk, lehetetlen megállítani.

Jegyek kaphatók az intézmény jegypénztárában, de online is vásárolhatók, a www.blt.ro honlapon.

(Hirdetés: H 124827)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!