ERDON Helyi hírek

2018.09.11. 16:24

Dabo Doner, Németország legtöbbször díjazott dönerese most már Nagyváradon is!

Szeptember 11-én, kedden megnyitotta kapuit a váradiak, de mások előtt is az első DABO DONER gyorsétterem, egy olyan élelmezési egység, ami több mint 40 helyszínen van jelen az országban és külföldön.

Szeptember 11-én, kedden megnyitotta kapuit a váradiak, de mások előtt is az első DABO DONER gyorsétterem, egy olyan élelmezési egység, ami több mint 40 helyszínen van jelen az országban és külföldön.

Áttekintés

"Történetünk 2013-ban kezdődött, amikor az első Dabo Doner gyorsétterem megjelent a román piacon. Az egész Nagyszebenben kezdődött, ahol megkülönböztetett klasszikus gyorséttermi koncepciójával, a Dabo Doner hamar népszerűségre tett szert és elnyerte ügyfelei bizalmát, majd nagyon rövid idő alatt kierjesztette tevékenységét az ország nagyobb városaiban, szerte az országban. Ez idő alatt elköteleztük magunkat üzletpolitikánk, valamint termékeink elkészítési eljárásainak és folyamatainak javítása mellett.

A Dabo Doner tevékenységének alapelve a termékek (zsömle, kebab hús, saláták, szószok) helyszínen történő előállítása.

Legfontosabb harcunkat azokkal az ügyfelekkel vívtuk meg, akik megszokták a Shaormát mindennel megrakva. A románok végül megértették, hogy a mi dönerünk egy minőségi termék, innen jött a siker, ami országszerte egyre nő. Például a Dabo Doner volt a kedvence az Untold és Neversea résztvevőinek is.”

Honnan indult az üzlet?

„A nürnbergi Atlantik Dönerrel folytatott együttműködés nyomán, a döner kebab az elmúlt három évben sorozatban első helyen végzett Németországban az íz és a minőség tekintetében” - áll a hivatalos közleményben.

A Dabo Doner étterem Nagyváradon, a Republicii utca sétáló részében található, az RA Caffe közelében, a 3-as Gyógyszertár oldalán.

Mirela B – a nagyváradi Dabo Döner ügyvezetője

„Minden abból a vágyamból indult ki, hogy valami újat csináljak Nagyvárad számára, a mostani vendéglátó egységekhez képest valami különlegeset. Megkóstoltam a Dabo Döner termékeket, tanulmányoztam a piacot, több tárgyalást tartottam a vállalat képviselőivel, és meghoztam a döntést, hogy megvalósítom a beruházást és elhozom Nagyváradra a franchise-t.

Az ügyfelek közvetlenül láthatják, amit kínálunk és azt hogyan készítjük el. Összesen 32 helyünk van azok számára, akik szeretnék élvezni az ételeket, és beszélgetni akarnak a barátaikkal. Többféle kebabot, salátát, előételt szolgálunk fel, mindezeket friss összetevőkből a helyszínen készítjük el, az ügyfél szeme láttára. Van döner kebabunk, ami csak a Doner egységekre jellemző (csirke vagy marhahús, jégsaláta, mártások, mindez egy friss zsömlében vagy pitában, helyben készítve).

Mindegyik munkatársunkat a Romániai Dabo Doner szakemberei képezték ki. Jövő héttől lehetőség lesz otthoni vagy munkahelyi megrendelésekre is, a híres food delivery mobil alkalmazáson keresztül.”

Az étterem hétfőtől vasárnapig 12 és 20 óra között tart nyitva. 2019 májusától egy újabb helyet nyitunk meg a Rogériusz negyedben, hogy minél közelebb legyünk ügyfeleinkhez. A Dabo Doner márka reklámarca Romániában Horia Vîrlan mesterszakács, aki hamarosan megérkezik a nagyváradi étterembe, hogy elkészítse a Németországban három éve sorozatban első helyen végzett híres Doner díjnyertes csirkét.

(Fizetett hirdetés: Hb: 97838)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!