ERDON Helyi hírek

2018.09.11. 09:15

A ROMÁNIÁBAN gyártott ÚJ FORD ECOSPORT várja Önt a Ford Carbenta Com bemutatótermében!

A román sajtónak 2017. október 12-én bemutatott új EcoSport személyautó rekordeladást jegyzett. A craiovai üzemben havonta több mint 12.000 darabot állítanak elő belőle. Az új Ford EcoSport adatai fantasztikusak, a craiovai gyárból 87 másodpercenként gurul ki egy autó, ami azt jelenti, hogy az új Ford Ecosport valóban sikeres kategóriájában.

A román sajtónak 2017. október 12-én bemutatott új EcoSport személyautó rekordeladást jegyzett. A craiovai üzemben havonta több mint 12.000 darabot állítanak elő belőle. Az új Ford EcoSport adatai fantasztikusak, a craiovai gyárból 87 másodpercenként gurul ki egy autó, ami azt jelenti, hogy az új Ford Ecosport valóban sikeres kategóriájában.

Július végére 65.100 darabot értékesítettek Európában, 63% -kal többet, mint a tavalyi év azonos időszakában. Romániában a júliusi eladások robbanásszerűen emelkedtek, számszerűen 1030-ra emelkedett, azaz 1084% -kal nőtt az előző év azonos időszakához képest!!!

A városi dzsungelhez tervezett, de onnan történő menekülésre épített új Ford Ecosport egy tettre kész, hatékony és intelligens jármű. A SUV stílusával, kifinomultságával és minden előnyével.

Mindezen adatok hozzájárulnak az új EcoSport meghatározásához: olyan jármű, ami garantálja a vezető bizalmát! Amint a volán mögé ülsz, a fejlett gépjárművezető-támogatási rendszerek gazdag választékában találod magad. Az intelligens vontatás (AWD) kivételes manőverezhetőséget kínál a kihívásokkal teli körülmények között. A LED-es nappali lámpák a fokozott láthatóságot magas szintű stílussal kombinálják.

A Rámpaindító segédrendszer ideiglenesen megakadályozza, hogy az autó lejtő elhagyásakor visszafelé (vagy előre) csússzon. A rendszer úgy működik, hogy további 2,5 másodpercig tartja a nyomást a fékrendszeren, így több időt és ellenőrzést biztosít, míg a lábadat a fékpedálról a gázpedálra teszed. Ez a rendszer akkor is hasznos, ha csúszós felületeken állítod le, illetve indítod el az autót.

Az EcoSport három motortípussal kapható - mindhárom egyformán innovatív és fejlett. Az EcoBoost benzinmotor, 1,0 literes, az Év Nemzetközi Motor díjának hatszoros győztese. Ez 100 lóerős, 125 lóerős és 140 lóerős változatban kapható, hogy kihasználhasd a motor teljesítményét és figyelemre méltó üzemanyag-takarékosságát, valamint alacsony CO2-kibocsátását. A 1,5 literes EcoBlue dízelmotor 100, illetve 125 lóerővel rendelkezik.

Minden tulajdonságnak és technológiának van egy bizonyos célja, és mindezt úgy tervezték, hogy az utazást élvezetesebbé tegyék számodra. A Ford SYNC 3 segítségével folyamatosan kapcsolatban vagy a telefonoddal, a zenéddel és a navigációs rendszerrel, intuitív hangutasításokon, vagy egy 8" színes érintőképernyőn keresztül. A 675w-OS B & O PLAY audiorendszer gazdag és intenzív akusztikus élményt nyújt, 10 prémium hangszóró segítségével. Köszönhetően a jól átgondolt elemeknek, mint például a fűthető kormánykeréknek és üléseknek, melyek négy irányban állíthatók, biztosan egy pihentető, mégis serkentő vezetésben lehet részed, ahányszor útra kelsz.

A Ford SYNC technológiájának egyik fontos eleme a segélyszolgálat *. Baleset bekövetkezésekor, amikor a légzsák aktiválódik, vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, a technológia párosított és csatlakoztatott Bluetooth® mobiltelefont használhat, ami segítséget nyújt a sürgősségi szolgáltatások közvetlen hívásához. Eldöntheted, hogy megszakítod-e a hívást, vagy beszélsz a Sürgősségi szolgálattal. Rendkívül fontos szempont az, hogy a rendszer létfontosságú információkat, például a GPS-koordinátákat szolgáltat, még akkor is, amikor te ezt nem vagy képes megtenni *

Az új EcoSport meglepően tágas belső teret biztosít. A belső tér és a raktárhelyiség intelligens használatát az összecsukható hátsó ülések 60/40-es felosztása egészíti ki. A megfordítható párna lehetővé teszi a háttámaszok teljes összecsukhatóságát, a könnyebb poggyászterhelés érdekében. Az állítható rakodópad pedig három pozícióban is felszerelhető. Ideális lehetőség olyan pillanatokra, amikor nem akarod egymásra rakni a dolgokat.

Opcionálisan fűtött ülések mind a vezető, mind az első utas számára rendelkezésre állnak. A három különböző fűtési lehetőség könnyen beállítható gombkapcsolók segítségével, melyek a bal és jobb ülés vezérlésére szolgálnak, piros lámpa jelzi a kiválasztott fűtési szint beállítását. Függetlenül attól, hogy hideg reggel, hűvös nap vagy éppen fagyos éjszaka van, a fűtött kormánykerék biztosan jobban melegíti majd a kezedet, mint egy pár kesztyű.

Tisztítsd meg gyorsan a szélvédőt a Quickclear intelligens felszereléssel, amit kifejezetten a hideg reggelek gyors elindításához hoztunk létre. Csak érintsd meg a gombot, és a rendkívül vékony szálak felmelegednek, hogy megtisztítsák a szélvédőt a jégtől, ködtől és gőztől, és segítenek az ablaktörlők leolvasztásában is.

Az elektromosan összecsukható oldalsó tükrök befelé fordulnak, miután leparkoltál, a véletlen sérülés elkerülése érdekében. Ha összecsukódnak, a tükrök, megvédik a stílusos integrált indikátorokat is. Fűthetők, ami azt jelenti, hogy gyorsabban útra kelhetsz a hideg reggeleken is.

A "BLIS" elnevezésű holttér információs rendszer abban segít, hogy biztonságosan sávot válthass. A radarérzékelő képes beolvasni a jármű mindkét oldalán lévő holtteret, és ha érzékel egy járművet, amit te nem láthatsz, egy jól látható narancssárga fény jelenik meg az oldalsó tükörben a megfelelő oldalon, hogy figyelmeztessen.

Az új EcoSport megközelítési és elhagyási szöge 21,0 és 33,3 fokos, míg a rámpaszöge 23,3 fokos. Ezek azokra a szögekre utalnak, melyeknél az autó akadálymentesen átmehet, anélkül hogy alsó része megkarcolódna, ami elengedhetetlen a modern SUV esetében.

A Ford Ecosport ára áfával együtt csupán 12.200 eurónál kezdődik, a Carbenta Com roncsautó programban, a Trend felszereltségű 1.0-es, 100 LE-s benzinmotoros változatban.

Várunk téged, hogy átéld a vezetés fantasztikus élményét az új Ford Ecosport volánja mögött, a Ford Carbenta Com bemutatóteremben, a Borsi út 32/D. szám alatt, Nagyváradon!

A www.fordoradea.ro weboldalunkon könnyen feliratkozhatsz a tesztvezetésre, vagy hívhatsz minket a 0359 /450.490-es telefonszámon.

[embed]]

(Fizetett hirdetés: Hb55572)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!