ERDON Helyi hírek

2018.08.23. 21:39

Látványos virágshowt tartanak a nagyváradi Dacardi-nál a holland Flower Circus művészei – a virágok bűvészei!

Augusztus 28-án, kedden, a nagyváradi Dacardi virágpiacon egyedülálló módon mutatják be az új szezon trendjeit, látványos technikáit és a virágok titkait: valódi virágbemutatót tart a különleges meghívott, az esemény lelke – a Flower Circus, a területükön etalonnak számító holland művészek.

Augusztus 28-án, kedden, a nagyváradi Dacardi virágpiacon egyedülálló módon mutatják be az új szezon trendjeit, látványos technikáit és a virágok titkait: valódi virágbemutatót tart a különleges meghívott, az esemény lelke – a Flower Circus, a területükön etalonnak számító holland művészek.

Miután a virágipar különböző területein dolgoztak és a világ sok országban megfordultak, John Elstgeest és Michael van Antwerpen úgy döntöttek, itt az ideje, hogy összekapcsolják két legnagyobb szenvedélyüket, a virágokat és az emberek szórakoztatását. Így indult a Flower Circus ötlete, amivel felléptek már különböző helyszíneken világszerte.

Az első, Permben, Oroszországban megrendezett kiállítás után több ország következett: Svédország, Egyesült Királyság, Ukrajna és Horvátország, és most itthon fogadjuk őket, első ízben Nagyváradon, hogy inspirálják a Bihar megyei és a környező megyék közönségét kivételes virágkompozícióikkal.

A Dacardi virágpiac igazi show lesz: ajándékcsokrok, menyasszonyi csokrok, virágkompozíciók minden méretben és formában.

Az esemény rendkívüli módon illik majd a virágok és virágárusok világához, és mindazokhoz, akik szeretnék felfedezni a legújabb virág trendeket és technikákat. A holland művészek technikákat mutatnak be új ötletek bevezetésére a saját vállalkozásokba.

A rendezvény házigazdája a Dacardi Virágpiac, ahol a virágüzletek és dizájnerek több mint húsz éve vásárolnak díszfákat és -cserjéket kertek számára, cserepes növényeket lakásokba, friss vágott virágokat és kiegészítőket.

„Nagy álmunk, hogy mi legyünk az első választás, ha vágott virágokról és virágkiegészítőkről van szó, és folyamatosan dolgozunk célunk elérése érdekében. Azért szerveztük meg ezt a rendezvényt, mert meggyőződésünk, hogy ezen a területen mindig van mit tanulni. Ugyanakkor nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Flower Circus minket választott!” - Banea Mihai, a nagyváradi Dacardi virágpiac menedzsere.

Az eseményen jelen lesz több mint 200 virágárus, belsőépítészek, lakberendezők és a szépség szerelmesei. Az egyedülálló élmény mellett a résztvevők a vállalkozásuk felvirágoztatásához szükséges legjobb hozzávalókat tartalmazó csomaggal térnek majd haza. További információk a Dacardi Virágpiacon, a Biharszentandrási út 48. szám alatt, vagy a Facebook/Piata de Flori Dacardi oldalon.

(Fizetett hirdetés: H 87689)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!