ERDON Helyi hírek

2018.08.23. 14:11

Az Erdonnal játszottak, és belépőket nyertek a Szabadság Fesztre!

Augusztus 29. és szeptember 2. között zajlik a Szabadság Feszt, Bihar megye legnagyobb, legszínesebb és legvizesebb ifjúsági fesztiválja. Az erdon.ro három olvasója kétszemélyes belépőket nyert a rendezvényre.

Augusztus 29. és szeptember 2. között zajlik a Szabadság Feszt, Bihar megye legnagyobb, legszínesebb és legvizesebb ifjúsági fesztiválja. Az erdon.ro három olvasója kétszemélyes belépőket nyert a rendezvényre.A Vidéki Ifjúsági Szövetség idén is megrendezi augusztus 29. és szeptember 2. között Bihar megye legnagyobb, legszínesebb és legvizesebb ifjúsági fesztiválját, a Szabadság Fesztet, melynek helyszíne ezúttal is Margitta megyei jogú város strandja.

Az erdon.ro három olvasója kétszemélyes belépőket nyert a rendezvényre!

A csütörtökön megtartott sorsoláson a következőknek kedvezett a szerencse: Csorján Zoltán Ákos (Székelyhíd), Dani István (Nagyvárad), Kiss Emőke (Margitta).

Gratulálunk! A belépőket szerkesztőségünkbe (Nagyvárad, Dacia 34.) lehet átvenni, augusztus 27-től, hétfőtől kezdődően, naponta 11–17 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!