ERDON Helyi hírek

2018.07.07. 09:34

Az új FORD FIESTA ACTIVE a Ford Carbenta Com bemutatótermében várja Önt!

Az aktív életmód megköveteli a megfelelő autót, és ma, a több mint 40 éves múlttal és 5.250.000 egység fölötti termeléssel, valamint számos díjjal rendelkező Ford Carbenta Com kereskedő, a Borsi út 32 / D. szám alatt, bemutatja az első Crossover FIESTA - FIESTA ACTIVE-t. Az új crossover Fiesta Active az Active család első elérhető tagja, a FORD autók új skáláját a SUV-ok világa ihlette.

Az aktív életmód megköveteli a megfelelő autót, és ma, a több mint 40 éves múlttal és 5.250.000 egység fölötti termeléssel, valamint számos díjjal rendelkező Ford Carbenta Com kereskedő, a Borsi út 32 / D. szám alatt, bemutatja az első Crossover FIESTA - FIESTA ACTIVE-t. Az új crossover Fiesta Active az Active család első elérhető tagja, a FORD autók új skáláját a SUV-ok világa ihlette.

Az új FORD FIESTA ACTIVE praktikus karakterű, rugalmasság jellemzi, hasznos, és kaland élményét nyújtja, egy szóval MINDENT! Dizájnját a lenyűgöző SUV-ok inspirálták. Külsejében feltűnik a nagy hasmagasság, ami 152 mm, 18 mm-rel magasabb, mint a klasszikus változat esetében, a tetőcsomagtartó, sportülések és további védelem, de egy jól kiegyensúlyozott felfüggesztés is, hogy továbbra is ugyanannak a #funtodrive érzésnek örülhess.

A Fiesta Active-vel 15 vezetőtámogató technológia érhető el: adaptív sebességszabályozó (Adaptive Cruise Control) intelligens sebességkorlátozó  (Adjustable Speed Limiter), rendszerfelügyelet és holttér figyelmeztető rendszer (Blind Spot Information System), keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer (Cross Traffic Alert), Távolságjelző rendszer (Distance Indication), vezető figyelmeztető rendszer (Driver Alert System), sávtartó segéd (Lane Keeping Aid), sávelhagyás figyelmeztető rendszer (Lane Keeping Alert), és a ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (Forward Collision Warning).

A Fiesta Active megrendelhető az 1 literes EcoBoost benzinmotorral együtt az alábbi változatokban: 85 LE, 100 LE, 125 LE 140 LE, azzal a megjegyezéssel, hogy egyedül a 100 lóerős változat vásárolható meg a 6 fokozatú automata sebességváltóval együtt. Eközben a dízel rajongóinak a 1,5 literes TDCi egység áll rendelkezésükre, 85 LE és 120 LE verziókban.

A Fiesta ACTIVE kétféle alapfelszereltséggel kapható: Active 1, amelynek  alapcsomagja több szelektív vezetési módot tartalmaz, gyalogos figyelmeztető rendszert, sávelhagyás figyelmeztető rendszert, vészfék rásegítőt, első elektromos ablakokat, felfüggesztést egyenetlen úthoz, 17 colos egyedi tervezésű könnyűfém keréktárcsákat, touch Sync 3 multimédia rendszert 6.5 hüvelykes átmérővel, két USB porttal és 6 hangszóróval.

A szelektív vezetési módok a következők:

Normál mód - normál napi használat esetén.

Öko mód - Gyorsító pedál módosított paraméterekkel és korlátozott overboost funkció hozzáféréssel.

Csúszós mód (Slippery) - módosított ESC és a TCS beállítások, hogy növelje a biztonság érzését csúszós felületen, az autó úttartási kapacitásának növelésével.

A választott motortól függetlenül, az Active 2 felszereltségi szintje, az Active 1 esetében meglévők mellett magában foglal olyan elemeket, mint adaptív sebességkorlátozó, nappali világítás és LED stopok, esőérzékelő, speciális kialakítású Absolute Black 17 hüvelykes könnyűfém keréktárcsák, beltéri világítás és Frozen White kültéri szín.

Az új Fiesta Aktív induló ára csupán 9750 Euro + ÁFA a Carbenta Com roncsautó-programon keresztül, az 1.0 l benzinmotoros, 85 lóerős, Active 1 felszereltségi szintű változatban.

Várunk, hogy éld át a vezetés élményét az új Ford Fiesta volánja mögött, a Ford Carbenta Com bemutatóteremben, a Borsi út 32 / D. szám alatt, Nagyvárdon, és győződj meg róla te magad, hogy minden, amit fentebb leírtunk, igaz! Garantáljuk a lelkesedést!

A www.FordOradea.ro weboldalunkon könnyen feliratkozhatsz egy tesztvezetésre, vagy hívhatsz minket a 0359 / 450.490-es telefonszámon.

Ne felejtsd el megnézni az alábbi videót, amit külön neked készítettünk! Biztosak vagyunk benne, hogy meggyőző lesz, és el fogsz jönni egy tesztvezetésre az új Fiesta Active-vel!

[embed]]

Fizetett hirdetés55572

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!