ERDON Helyi hírek

2018.07.30. 19:12

Autóra dőlt a reklámpannó

A vasárnap délutáni vihar borította fel azt a Félixfürdő bejáratánál található nagy méretű reklámpannót, ami rázuhant mellette, az út szélén parkoló aradi rendszámú Audi gépkocsira.

A vasárnap délutáni vihar borította fel azt a Félixfürdő bejáratánál található nagy méretű reklámpannót, ami rázuhant mellette, az út szélén parkoló aradi rendszámú Audi gépkocsira.A baleset következtében az autó súlyosan károsodott, de éppen nem tartózkodott senki benne, úgyhogy személyi sérülés szerencsére nem történt. A károsult turisták utolsó szabadságnapjukat töltötték a fürdőben, és amikor a vihar után visszatértek autójukhoz, egy nagyáruházat reklámozó pannó alatt találták meg azt. Az autó tulajdonosa az áruház képviselőjét várta a helyszínre, mert véleménye szerint a reklámozótól kell kártérítést kapnia. A félixfürdői rendőrök kivizsgálást indítottak az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!