ERDON Helyi hírek

2018.05.01. 09:15

Tavaszi báloztak a nyugdíjasok

Péntek este nagyszerű Tavaszi bált szervezett a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében a Szilágyi Ibolya elnök asszony által vezetett Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete.

Péntek este nagyszerű Tavaszi bált szervezett a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében a Szilágyi Ibolya elnök asszony által vezetett Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete.Szokás szerint a fiatalokat meghazudtoló energiával ropták a táncot az ezüsthajú hölgyek és urak, akik természetesen annak is nagyon örültek, hogy ismét kiváló társaságban lehetnek együtt. A talpalávalót Pontos József biztosította, egy adott pillanatban pedig Biró Rozália parlamenti képviselő, az RMDSZ Nőszervezet országos elnöke is megtisztelte jelenlétével a rendezvényt. Úgy fogalmazottbeszédében: „amikor ezüsthajú embertársaink rendezvényein veszek részt, akkor mindig eszembe jut, hogy mennyire jó példák ők nekünk arra (is) hogy szülőföldünkön kell és lehet élni, méltósággal és jó magyarként”.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!