ERDON Helyi hírek

2018.05.30. 19:30

Június elsején: Gyerekkarnevál az ERA Parkban!

Június elsejét, a Gyerekek Nemzetközi Napját az ERA Parkban is megünneplik.A kereskedelmi központ valóságos gyerekbirodalommá változik, ahol a legkisebbek érezhetik: egy különleges alkalom részesei.

Június elsejét, a Gyerekek Nemzetközi Napját az ERA Parkban is megünneplik.A kereskedelmi központ valóságos gyerekbirodalommá változik, ahol a legkisebbek érezhetik: egy különleges alkalom részesei.A Gyerekek Karneválja pénteken, június 1-én 15 ás 18 óra között zajlik a kupola alatt, ahol az apróságok és szüleik a naphoz méltó ünnepségen vehetnek részt.

Egy mega-szórakozás lesz 3,5 méteres óriás marionett-figurákkal, sok játékkal, óriás légballonokkal, célba-dobással. Nem fog hiányozni az arcfestés és természetesen lesz sok meglepetés a Prietenii Veseliei csoport jóvoltából.

Hogy minden tökéletes legyen, a szervezők nem kevesebb mint 1000 adag vattacukorral is készülnek. Ráadásul a 15 órától érkező első 100 gyerek ajándékot is kap az eseményt támogató Soffi Planet üzlettől, úgyhogy megéri sietni!

Az csak természetes, hogy a belépés mindenkinek ingyenes.

A legfontosabb, hogy legyetek ott az ERA Parkban!

(Fizetett hirdetés: H 34730)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!