ERDON Helyi hírek

2018.04.19. 19:11

Mineral Expo: elegancia és kifinomultság

2018. április 20. és 22. között ismét megszervezik Nagyváradon a Mineral Expo rendezvényt – ami az ékszerek, féldrágakövek, kristályok értékének, minőségének és eredetiségének támogatója.

2018. április 20. és 22. között ismét megszervezik Nagyváradon a Mineral Expo rendezvényt – ami az ékszerek, féldrágakövek, kristályok értékének, minőségének és eredetiségének támogatója.A Nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Háza, eleget téve a társadalomban betöltött fontos szerepének, hogy olyan tevékenységeket folytasson, melyek erős hatásuk van társadalmi szinten, 2018. április 20. és 22. között ismét megszervezi a Mineral Expo rendezvényt – ami az ékszerek, féldrágakövek, kristályok értékének, minőségének és eredetiségének támogatója. A Mineral Expo az elegancia, a kifinomultság, a jó ízlés kifejezése. Alapgondolata, hogy összehozza a szépség szerelmeseit: ékszerészeket, kézműves művészeket, a kristályterápia titkainak ismerőit és mineralógusokat egy eladással egybekötött kiállításon. A 2018. április 20–22-i rendezvény sztárjai a citrin és az ametiszt, melyek féldrágakövekként ismertek, már Kr. e. 300-ben felfedezték ezeket, most pedig szemet és lelket gyönyörködtetnek látványos színeikkel. A látogatók 10 és 19 óra között nyers formában is megcsodálhatják és megvásárolhatják ezeket, de ametisztből és citrinből készült dísztárgyakat is. Több mint 25 kiállító bocsájt a látogatók rendelkezésére érdekes információkat a féldrágakövek teljes skálájáról. Nem hiányoznak majd a rubin, zafír, smaragd ékszerek, jade, kvarc vagy malachite kristályokból készült dísztárgyak sem. A belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!