ERDON Helyi hírek

2018.03.09. 12:21

Vegyél részt a Digital Days-en, Nagyvárad egyetlen Online Marketing eseményén

A <a href="https://digitaldays.ro/" target="_blank">Digital Days</a> az egyetlen esemény, melyet kizárólag a digitális marketingnek szentelnek Nagyváradon és Erdély nyugati részében, melynek első megszervezésére 2017. október 28-án került sor.

A Digital Days az egyetlen esemény, melyet kizárólag a digitális marketingnek szentelnek Nagyváradon és Erdély nyugati részében, melynek első megszervezésére 2017. október 28-án került sor.Annak ellenére, hogy az első alkalom nem volt különösebben reklámozva, mégis több mint 100 résztvevőt vonzott. A helyszín a nagyváradi várban volt, ahol a digitális marketing és az e-kereskedelem három specialistája tartott előadásokat.

Ebben a hónapban, pontosan március 23-én és 24-én a váradi Double Tree by Hilton Hotelben kerül sor a második Digital Days-re.

A két napos tavaszi eseményen 8, országos és nemzetközi tapasztalattal rendelkező speaker vesz részt, akik a következő cégeknél szereztek tapasztalatokat: Microsoft, Ikea, LG Electonics, Altex, Hot in Social Media, stb.

Az előadók az on-line marketing legfontosabb konkrét kérdéseiről (GDPR, Digital Marketing 2018-ban, Content marketing, Branding) fognak prezentációt tartani, ők:

- Elena Badea (Managing Partner - Valoria)

- Tudor Galos (Senior Consultant)

- Mihaela Muresan (Marketing Strategist & Brand Architect - Brand Essence)

- Culda Laurentiu (Social Media Marketer - Brandup Media)

- Flavius Saracut (Co-fondator si Director Marketing - Mobiversal)

- Cristian Panea (Antreprenor si Brand Designer - Kreative88 Studio)

- Adrian Domocos (Founder & CEO - Hot in Social Media) - David Achim (Founder & Digital Marketing Strategist - Brandup Media).

A konferencia első napján, március 23-án 15 órától Elena Badea (Managing Partner Valoria) tart workshopot a digitális marketing alapvető pszichológiai tudnivalóiról. Elena több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, amit Romániában vezető szerepet betöltő nemzetközi cégeknél szerzett a következő témakörökben: business development, account management, marketing corporativ, operational és marketing digital.

Az előadás, melyre a részvételi helyek száma korlátozott, egyaránt ajánlott cégvezetőknek, menedzsereknek, illetve minden marketing-szakembernek, legyen tapasztalt vagy pályája elején tartó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!