ERDON Helyi hírek

2018.01.19. 15:42

Villamos alá esett egy férfi a December 1 parknál

Pénteken 13 óra körül a villamos alá esett egy férfi Nagyváradon, a December 1 parknál. A közlekedés mintegy 15 percen keresztül szünetelt az említett szakaszon.

Pénteken 13 óra körül a villamos alá esett egy férfi Nagyváradon, a December 1 parknál. A közlekedés mintegy 15 percen keresztül szünetelt az említett szakaszon.Az elsődleges információk alapján úgy tűnik, hogy a férfi szaladva próbálta elérni az állomásban lévő, 1R jelzésű villamost, azonban amint odaért, egyensúlyát vesztette, és elesett. Carmen Tocuț, a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) szóvivőjének tájékoztatás szerint a férfi esés közben a villamosnak, majd pedig a járdaszegélynek is nekiütötte a fejét. A Crișana Katasztrófavédelmi Felügyelőséget a 112-es sürgősségi számon riasztották a helyszínre, a katonai tűzoltók szabadították ki a férfit, majd pedig a helyszínen elsősegélyben részesítették. Az esés következtében a férfi koponyasérüléseket szenvedett, a Nagyváradi Megyei Kórház sürgősségi osztályára szállították.

A villamosközlekedés mintegy 15 percen keresztül szünetelt az érintett szakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!