ERDON Helyi hírek

2017.12.08. 13:11

Szent Piroska emléknap

A Szent Teodóra Közösségi Központ a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával vasárnap, december 10-én, 17 órai kezdettel adventi felkészüléssel egybekötött Szent Piroska emléknapot tart a Görögkatolikus Szeminárium kápolnájában.

A Szent Teodóra Közösségi Központ a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával vasárnap, december 10-én, 17 órai kezdettel adventi felkészüléssel egybekötött Szent Piroska emléknapot tart a Görögkatolikus Szeminárium kápolnájában. A szent liturgia szónoka ijf. Pallai Béla nagypeleskei görögkatolikus parókus atya. Árpádházi Szent Piroska a nagyváradi magyar görögkatolikus egyházközség védőszentje, mint bizánci szent és Szent László lánya, illő, hogy róla is megemlékezzünk a Szent László év keretében. Ő maga a saját korában a társadalomban betöltött szerepével és karitatív tevékenységével is követendő példa a napjainkban Karácsonyra készülő keresztény emberek számára. Mindenkit szeretettel várunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!