ERDON Helyi hírek

2017.12.08. 09:14

Levél Télapónak: Ella Bella egy varázslatos mulatságra hívja barátait

December egy speciális hónap a kicsik számára, a nagyváradi Era Park pedig megünnepli ezt, ahogy illik.

December egy speciális hónap a kicsik számára, a nagyváradi Era Park pedig megünnepli ezt, ahogy illik. Ella Bella és barátai, december 10-én, vasárnap visszatérnek az Era Park kupolája alá, a Levél Tálapónak című előadásukkal, amin keresztül a kicsik az ünnepi hagyományokról tanulhatnak, de a jóságról, az ajándékozás öröméről is. A Show 18 órakor indul oda illő dekorációban, és egy kislány, Daria köré épül fel, aki egy fagyos télen nagyon szeretne találkozni Télapóval. Más gyermekektől eltérően, ő új csizmácskákról álmodik, különösen, hogy Mikulás már elment, de mivel nem találta meg a lábbelijét, nem kapta meg az ajándékát.

A mese tele van megindító pillanatokkal, de kolindák is elhangzanak és vidám jelenetek tarkítják az előadást, amiben Ella Bella, Bubu, Marc, Rania és Mara megpróbálják elhozni Télapót. Feldíszítik a fenyőfát, levelet írnak neki, kekszet és tejet készítenek elő, és arra törekednek, hogy ők legyenek a legjobb gyerekek, amikor Turbi, viselkedésével elrontja a terveiket és pillanatnyilag eltávolítja a régóta várt vendéget. A helyzetet megmenti azonban Zâna, a jó tündér, akinek sikerül elhoznia a harmóniát és az örömet, ami szükséges Télapó megérkezéséhez.

Az előadás egy órát tart, ami idő alatt a kicsik új dolgokat tanulhatnak, de szórakozni is fognak, és a szülőkkel együtt belépnek az ünnepek varázslatos légkörébe.

A belépés mindenki számára ingyenes! Várunk téged is körünkbe!

(Fizetett hirdetés - H: 933773)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!