ERDON Helyi hírek

2017.12.21. 11:44

A kisállatok ünnepelnek az ERA Parkban: megnyílik az Animax bolt

A Nagyváradi ERA Parkban még a kisállatok is ünnepelnek az évnek ebben az időszakában.

A Nagyváradi ERA Parkban még a kisállatok is ünnepelnek az évnek ebben az időszakában.Mivel a bevásárlóközpont 100%-ban az egész családnak szól – tehát, elkerülhetetlenül kis barátainknak is, akik szebbé teszik az életünket – az ERA Park ettől a héttől otthont ad a legnagyobb romániai pet shop áruházláncnak, az Animaxnak.

Az új boltot csütörtökön nyitják meg a bevásárlóközpontban, a Carrefour közelében, az állattulajdonosok pedig játékokat és kiegészítőket, száraz eledelt várásolhatnak kutyáknak, macskáknak, madaraknak, rágcsálóknak, halaknak, sőt hüllőknek is. A boltban kaphatók a kis kedvenceink számára szükséges vitaminok is, de olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, mint például a négylábúak nyakörvének gravírozása.

Az Animax a legnevesebb tápszergyártók termékeit forgalmazza, valamint különféle kiegészítőket kedvenceink számára, és akciókat is szerveznek ott minden hónapban. Fontos tudni, hogy az állatbarátok online is lefoglalhatják a kívánt termékeket, a www.animax.ro honlapon, amiket azután átvehetnek az ERA-ban található boltban.

Másfelől, szintén csütörtökön, az ERA Parkban jótékonysági élelem és pénzgyűjtést szerveznek a váradpósai (Păușa) menhely kutyái és macskái számára, a nagyváradi non-profit Animal Shields Egyesületen keresztül. A bevásárlóközpont ügyfelei ugyanakkor embertársaik számára is adományozhatnak élelmiszert Caritas Eparhial Alapítványon keresztül.

Kérünk mindenkit, aki teheti, hogy segítsen amivel tud. Főként tartós termékeket várunk, amikkel biztosan szebbé tehetjük az ünnepeket mindenki számára...

(Fizetett hirdetés: H 943275)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!