ERDON Helyi hírek

2017.11.15. 11:49

Állásbörze Nagyváradon

November 16-án 10–17 órák között állásbörzét tartanak a nagyváradi Trade Centerben, amelyen több mint harminc cég kínál majd munkalehetőséget az érdeklődőknek.

November 16-án 10–17 órák között állásbörzét tartanak a nagyváradi Trade Centerben, amelyen több mint harminc cég kínál majd munkalehetőséget az érdeklődőknek.Az eseményen többek között a gyártás, a számítástechnika, a turizmus, a logisztika, a nagykereskedelem szakterületén kínálnak majd munkát a vállalatok. A belépés ingyenes, de Ioana Oros, a rendezvény PR-menedzsere azt javasolja az érdeklődőknek, hogy a már előre megírt önéletrajzzal menjenek a börzére. A szervezők biztosítják az önéletrajzok kinyomtatását a helyszínen, emellett több újdonsággal is készülnek: lesz például játéksarok és virtuális zóna is, ugyanakkor kialakítanak egy ún. Felmondási Standot is, ahol pszichológus és humán erőforrás szakemberek adnak tanácsokat a jelentkezőknek többek között arról, hogy milyen jogi lépéseket kell tenni egy felmondás esetén, illetve arról, hogyan kell a karrierépítésben továbblépni. Az állásbörze minden látogatója kap majd egy tombolajegyet, amellyel be lehet majd iratkozni egy sorsolásra, melynek fődíja egy 500 euró értékű vásárlási utalvány. A november 16-án Nagyváradon megrendezendő állásbörzéről további információk a www.targuldecariere.ro honlapon olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!