ERDON Helyi hírek

2017.10.02. 15:29

The woman after 5pm Váradon

Nagyváradon először szervezték meg a The woman after 5pm rendezvényt szeptember 28-án a The Woman konferencia keretein belül, a rendezvényt helyszínéül az Armonia Venue szolgált.

Nagyváradon először szervezték meg a The woman after 5pm rendezvényt szeptember 28-án a The Woman konferencia keretein belül, a rendezvényt helyszínéül az Armonia Venue szolgált.

Az eseményt luxus, szép ruhák és cipők jellemezték, az Armonia Venue rendezvénytermében több mint 200 vezető és menedzser gyűlt össze, nagyrészük nő, a napi téma a nevelés, ami megváltoztatja a világot volt. Az eseményt Mudura Oana nyitotta meg, aki elmondta, hogy a konferencia elnevezése arra utalhat, hogy csak nőknek szól, de ez nem így van, minden eseményükre a férfiakat is sok szeretettel várják. Továbbá hozzátette, hogy az oktatás által csak előbbre lehet jutni és közösséget alkotni, épp ezért szervezik meg ezeket az eseményeket. A délután folyamán három vezető nő tartott előadást: Bradea Sorina, Bucovicean Mirela és Bîlădeanu Monica. Mindhárman ugyanazokat az értéket emelték ki beszédjeik során: kitartás, tapasztalatszerzés és a közösség értéke.

Előadások

Bradea Sorina, a Thomas International partnermenedzsere arra hívta fel a figyelmet, hogy először is, ha valaki vállalkozó akar lenni, tudatosítania kell magában azt, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal jár együtt. ,,A vállalkozói élet nem könnyű, mindennap korán kell kelni, oda kell figyelni, csapatban kell dolgozni” – mondta el. Hozzátette azt is, hogy alkalmasnak kell lenni alkalmazkodni, hiszen bármikor változhat a terv.

Bucovicean Mirela, a Molecule 5 márka alapítója és a The Woman nagykövete a kapcsolatépítés fontosságára tért ki. Véleménye szerint kitörni és előrehaladni csak akkor lehet, ha az ember képes kapcsolatokat építeni, ismerkedni és kommunikálni. Fontos az, hogy nyitottak és figyelmesek legyünk, ő ezekkel a szavakkal motiválta a résztvevőket.

Az utolsó előadó Bîrlădeanu Monica volt, színésznő és vállalkozó, 2012-ben Los Angelesben alapított egy produkciós céget, majd 2013-ban megalkotta a Mooncast ékszerkollekciót. A színésznő és vállalkozó arra hívta fel a figyelmet, hogy nem szabad félni, nem szabad minden akadálynál megállni, hanem csak előre kell menni. Elmondta, annak idején ő sem tudta, hogy hová jut, amikor gyurmából hobbiként ékszermintákat készített, most pedig egy sikeres vállalkozást vezet.

Az előadásokat követően egy koktélpartira került sor, ahol sor kerülhetett a fent említett kapcsolatépítésre, ismerkedésre és beszélgetésre. A következő hasonló konferenciára Kolozsváron kerül sor, jövő év márciusában.

Törő Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!