ERDON Helyi hírek

2017.10.22. 11:52

Elutasították a keresetet

A Bihar megyei közigazgatási bíróság pénteken elutasította a volt szociáldemokrata párti megyei önkormányzati képviselő, Ana Maria Tiron keresetét, melyet azért nyújtott be, hogy függesszék fel Ion Mihaiu prefektus azon rendeletének végrehajtását, melynek értelmében, mivel kizárták őt a pártból, megszűnt a tanácsosi mandátuma.

A Bihar megyei közigazgatási bíróság pénteken elutasította a volt szociáldemokrata párti megyei önkormányzati képviselő, Ana Maria Tiron keresetét, melyet azért nyújtott be, hogy függesszék fel Ion Mihaiu prefektus azon rendeletének végrehajtását, melynek értelmében, mivel kizárták őt a pártból, megszűnt a tanácsosi mandátuma. Az ítélet nem jogerős, a kihirdetésétől számított öt napon belül megtámadható, és Ana Maria Tiron azt nyilatkozta: él a fellebbezés lehetőségével. Mindazonáltal az alapper folytatódik, hiszen a volt PSD-s nemcsak a kormánybiztosi rendelet végrehajtásának felfüggesztését kérte, hanem a törlését is. A pártból különben azért zárták ki, mert fennállt annak a gyanúja, hogy a PNL felé kacsingat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!