ERDON Helyi hírek

2017.10.22. 21:30

Díjazták Mészáros Leventét

A tavalyi évben a Virtuózok komolyzenei tehetségkutatóban résztvevő Mészáros Levente díjazásban részesült, amit szombat délelőtt Molnár Levente Liszt Ferenc-díjas operaénekes adott át a tehetséges fiatalnak a Francisc Hubic Művészeti Iskolában.

A tavalyi évben a Virtuózok komolyzenei tehetségkutatóban résztvevő Mészáros Levente díjazásban részesült, amit szombat délelőtt Molnár Levente Liszt Ferenc-díjas operaénekes adott át a tehetséges fiatalnak a Francisc Hubic Művészeti Iskolában.A Fugyiban élő Mészáros Levente csakúgy, mint a díjat átadó, a fiatal tehetséget anyagilag és szakmailag is támogató Molnár Levente operaénekes a Francisc Hubic Művézeti Iskola és ezen belül Marian Boboia egykori diákjai. A 22 éves Mészáros Levente a tehetségkutató műsor után számos helyen fellépett, köztük a Papp László Arénában, a Margit-szigeten, Csíkszeredán, jelenleg Váradon az állami egyetem művészeti karának hallgatója, tanulmányait folytatni szeretné mesteri képzésben is.

„Végtelen csend…”

A díjátadón megjelenteket, családtagokat Liviu Butiu igazgató és Marian Boboia tanár köszöntötte, miután Mészáros Levente tanúbizonyságot adott tehetségéről, ugyanis Bódis Ádám zongorakíséretével előadta kedvenc dalát, az Egy rózsaszál címűt. A díjátadón jelen volt Molnár Gyöngyi, Molnár Levente édesanyja is, aki felkonferálta a díjátadást, rámutatva a zene fontosságára, hiszen „zene nélkül az élet végtelen csend.” A fiatal operaénekes 1000 eurós egyszeri anyagi támogatásban részesült.

János Piroska

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!