ERDON Helyi hírek

2017.08.09. 13:36

The Woman After 5pm rendezvény Nagyváradon

Nagyváradon első ízben szervezik meg a The Woman After 5pm rendezvényt, a női vezetők The Woman konferenciája keretében, szeptember 28-án, az Armonia Venue rendezvényteremben.

Nagyváradon első ízben szervezik meg a The Woman After 5pm rendezvényt, a női vezetők The Woman konferenciája keretében, szeptember 28-án, az Armonia Venue rendezvényteremben.Jelen lesz Monica Barladeanu, a színésznő és vállalkozó, aki 2012-ben Los Angelesben alapított egy produkciós céget, majd 2013-ban saját garázsában kreációs műhelyt hozott létre, és ennek keretében megalkotta Mooncast elnevezésű ékszerkollekcióját. Előadóként többek között jelen lesz még Mirela Bucovicean is, a Molecule 5 dizájn márka alapítója, és a The Woman nagykövete.

A The Woman közösségnek immár 3000 női vezető tagja van. Hat éves fennállása óta a rendezvény immár az ágazat meghatározó eseménye lett, melynek célja az üzleti környezet fejlesztése, a nevelés, a társadalom megváltoztatására való ösztönzés, és hogy megosszák a The Woman tapasztalatait a vállalkozó hölgyekkel. Mindez pedig délután 5 óra után történik.

A váradi The Woman After 5pm témája a nevelés, ami megváltoztatja a világot. Feliratkozás további járulékos költségek nélkül a rendezvény honlapján, a http://bit.ly/2tZl6X2 címen.

Támogató: Armonia Venue

Médiatámogatók: Transilvania Business, Jurnalul de afaceri, Mujer, Fashion8, Antreprenor in Romania, Bihor Online, Info Oradea, Jurnal Bihorean, Bihari Napló, Bihon, Erdon, The Woman Magazine, Ghid Local Oradea, Zile si Nopti Oradea, Iulia Andrei, Beatrice Szuhai, Catchy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!