ERDON Helyi hírek

2017.08.02. 18:41

Szatír Nagyváradon

Facebookon tette közzé egy váradi nő, hogy hétfőn dél körül a Körös partján kocogott, a Splaiul Crişaneien, amikor elétoppant egy férfi, aki a nemi szervét mutogatta neki.

Facebookon tette közzé egy váradi nő, hogy hétfőn dél körül a Körös partján kocogott, a Splaiul Crişaneien, amikor elétoppant egy férfi, aki a nemi szervét mutogatta neki.A nő pár fotót is közzétett, jelezve: ha valaki felismeri az illetőt, kész feljelentést tenni. A férfi 40 év körüli, és az látszik a képeken, ahogy a fotózás elől megpróbál elfutni. Amúgy a 61/91-es törvény szerint a férfi által elkövetett cselekedet szabálysértés. A rendőrségen kérésünkre azt mondták, nehéz azonosítani a tetteseket, amikor nincs fotó, ám a feljelentés befogadásától így sem zárkóznak el. Ami viszont a tettes fotózását, videózását illeti, az kétélű: egyrészt segít a kézre kerítésében, másrészt az áldozat a felvétel készítésekor veszélybe sodorhatja magát, mert akár meg is támadhatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!