ERDON Helyi hírek

2017.06.22. 09:46

Hálós Szentjánosbogár gyermektábor

A Partiumi Háló Egyesület, az idei évben július 17-22. között immár 23. alkalommal Tatán (az Öreg-tó partján) szervezi meg a már hagyományossá vált hálós Szentjánosbogár gyermek és ifjúsági táborát.

A Partiumi Háló Egyesület, az idei évben július 17-22. között immár 23. alkalommal Tatán (az Öreg-tó partján) szervezi meg a már hagyományossá vált hálós Szentjánosbogár gyermek és ifjúsági táborát.A tábor gerincét és tematikáját idén Szent László király életpéldája és a róla szóló legendák képezik. A tábor célja, hogy betekintést nyújtson a gyermekek számára lovagkirályunk életébe, ahonnan erőt és útmutatást meríthetünk a mindennapokra. Idén is sokszínű programmal várjuk a jelentkezőket, lesz: sportvetélkedő, akadályverseny, keresőverseny, kirándulások, szerepjátékok, tematikus előadások és beszélgetések, kézműves foglalkozások, méta, íjászat, fürdőzés. Egész napos interaktív foglalkozásokra lehet számítani, és sok-sok játék és nevetés várja a gyerekeket. Nagy szeretettel várjuk a 0 - IX. osztályos tanulók jelentkezését az egyházmegye bármely pontjáról. Jelentkezni július 10-ig lehetséges a követező telefonszámok egyikén: Konrád Katalin: 0744-50-94-23, Konrád Csongor: 0787-86-14-16. További információk: Facebook/ 23. Hálós Szentjánosbogár gyermektábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!