ERDON Helyi hírek

2017.05.11. 14:07

Forgalomkorlátozás a körmenet útvonalán

Május 14., vasárnap Egyházmegyei Zarándoklati Nap, melynek keretében körülbelül 12.30 és 13.30 óra között hermás körmenetre kerül sor a nagyváradi Székesegyház és a vár között a Kanonok sor és a Petőfi park mellett, a Fő utcán, a Magheru/Sztaroveszky sugárúton, a Dacia/Baross hídon keresztül és az új városközpontot érintve.

Május 14., vasárnap Egyházmegyei Zarándoklati Nap, melynek keretében körülbelül 12.30 és 13.30 óra között hermás körmenetre kerül sor a nagyváradi Székesegyház és a vár között a Kanonok sor és a Petőfi park mellett, a Fő utcán, a Magheru/Sztaroveszky sugárúton, a Dacia/Baross hídon keresztül és az új városközpontot érintve.Ezen a szakaszon az úttest egyik sávjában a menet halad, ezért az autók csak egy sávon haladhatnak. Ugyanakkor az ortodox katedrálissal szembeni parkolóban csak azok a buszok parkolhatnak az említett napon, melyek a zarándokokat szállítanak Váradra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!