ERDON Helyi hírek

2017.05.16. 13:28

Az Automower® automata gép vigyáz a kertjére!

Nem kell már aggódnia a kertje rendben tartásáért, az automatizált Automwer® gép az Ön hiányában is lenyírja a füvet.

Nem kell már aggódnia a kertje rendben tartásáért, az automatizált Automwer® gép az Ön hiányában is lenyírja a füvet.

Állítsa be a kívánt időpontra, és mire hazatér, a fű le van nyírva.

Szerezze be, és feledkezzen meg a gondokról

Az automatizált Automower® gépek minden olyan technológiai megoldással bírnak, amelyek szükségesek a kiemelkedő minőséghez és fűnyírási szabványhoz. Így minimális munkával és karbantartással járó működést biztosítunk.

Kiemelkedő eredmények

Egyedi nyírásrendszer – 1 vágógép, 3 késsel, amelyek tiszta vágási felületet garantálnak. A finom precizitás biztosítja a talaj trágyázását is, kitűnő eredmények megerőltetés nélkül és alacsony energiaszükséglet. Utólag nem szükséges összegyűjteni a levágott füvet.

Fűnyomok nélkül

Az automatizált Husqvarna gép változó útvonalakon halad végig, hogy elkerülje a nyomok hagyását, befér keskeny helyekre is, illetve a töltőhelyre való visszaforduláskor sem hagy nyomot.

Boldog szomszédok

A gép környezetbarát, akkumulátorról működik. Károsanyag kibocsájtás nélkül vágja a füvet, és nagyon halkan üzemel, ideális lakott területek számára is.

Állítsa be a munkaidőszakot

Programozás – Ön dönti el, mennyit működik az Automower®, a hét bármely napján.

Alkalmazkodik a fű növekedésének a sebességéhez

Az Automower® időjáráshoz igazítható beállításokkal rendelkezik, és automatikusan alkalmazza munkaidejét azokhoz az időszakokhoz, amikor a fű gyorsabban nő. Szárazabb időszakokban kevesebbet nyír, csökkentve az elhasználódás sebességét.

Egyszerű és könnyű

A GPS-rendszer segíti a gépet, hogy detektálja a már levágott részeket, így egyenletes nyírást érhetünk el. Az Automower® 430X és 450X modellek olyan GPS-szel vannak felszerelve, amelyeken belül saját térképet is szerkeszt magának a pázsitról. A robotgép pontosan tudja, milyen területeket fedett már le, és ehhez igazítja munkasablonját.

Automower® Connect. Csak egy okostelefon, és már online is van

Az Automower® Connect olyan alkalmazás, amely teljes ellenőrzést tesz lehetővé a készülék fölött, telefonról. Elindíthatja, leállíthatja, szüneteltetheti, ellenőrizheti, átprogramozhatja, sőt lopás esetén lokalizálhatja is a gépet, bárhol is tartózkodjon Ön.

Mit kell szem előtt tartani, amikor kiválasztjuk a saját Automower® robotgépet

A megfelelő Automower® modell kiválasztásához a következőkre kell figyelni: a kívánt munkaidő, a terület nagysága és összetettsége, emelkedők, telekforma, és terepakadályok tekintetében. Keresse fel a Husqvarna Automower® aloldalát további információkért.

Munkaidő

A robotgépnek nem kell működnie akkor, amikor az Ön családtagjai használni akarják a füves felületeket. Bizonyosodjon meg róla, hogy az Automower® gépnek elegendő kapacitása van a nyíráshoz, akkor, amikor a pázsiton nem tartózkodik senki. Ha éjszakai üzemmódot kíván beállítani, válassza az ultracsendes technológiával ellátott modellt, minimális hangszennyezésért.

Összetettség

Ha a pázsitos terület sík és téglalap alakú, elegendő kisebb gép is. Ha viszont egyenetlen és több tereptárgy van rajta (fák, bokrok), azt javasoljuk, hogy válasszon egy összetettebb gépet, hogy mindezekkel megbirkózzék.

A terület nagysága

A nyírási kapacitás megjelölése minden esetben a maximálisan lefedhető területet mutatja, úgy értve, hogy a gép a hét minden napján üzemel, és csak töltésre áll le. Következésképp azt javasoljuk, hogy olyan gépet válasszon, amelynek kapacitása jelentősen meghaladja a lefedendő terület nagyságát, hogy olyan időszakok is legyenek, amikor a család kihasználhatja a pázsitot. Példa: ha a terület 500m², és naponta 8:00-16:00 óra között kívánja működtetni a gépet (8 óra/24 = 0.33), a szükséges kapacitás minimum 500/0.33 = 1.500m².

Az Ön Husqvarna üzlete segít tanácsokkal, beüzemeléssel és javítással

A legjobb megoldás minden esetben egy Husqvarna tanácsadó felkeresése, mielőtt kiválasztja Automower® gépét. A megfelelő komfort és hibátlan működés érdekében a beüzemelést bízza a Husqvarna szolgáltatóra.

Okostartozékok

Fali tartókarok, hordzsák, GPS kommunikációs egység, kerékkefe, jelerősítő és sok más. Okostartozék-kínálatunk biztosítja, hogy személyre szabhatja a gépet, sőt szórakoztatóvá válik annak használata.

MotorPro üzlet, Sucevei utca 2. szám, Nagyvárad, Bihar megye (a Nagypiaccal szemben)

Telefon: 0359/466–771, E-mail.: office@sunrise-central.com.

(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!