ERDON Helyi hírek

2017.04.25. 21:27

Ifjúsági projektek versenye

Az Ifjúsági és Sportminisztérium május 15. és július 7. között a Bihar Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóságon (DJST) keresztül projektversenyt hirdet, melynek témája a fiatalok részvételének ösztönzése a társadalmi életben.

Az Ifjúsági és Sportminisztérium május 15. és július 7. között a Bihar Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóságon (DJST) keresztül projektversenyt hirdet, melynek témája a fiatalok részvételének ösztönzése a társadalmi életben.Pályázhatnak Bihar megyei székhellyel vagy fiókkal rendelkező civil szervezetek, melyeket a hatályos törvények értelmében alapítottak és eleget tesznek a pályázat feltételeinek. A dossziékat május 15. és június 6. között lehet benyújtani személyesen a DJST székhelyén a titkárságon (Nagyvárad, Mihai Eminescu utca 11. szám, irányítószám: 410019), vagy postán továbbítani (nem veszik figyelembe azokat, melyeket június 6., 16 óra után regisztráltak). Az elbírálási időszak: június 7-12., az előzetes eredményhirdetés dátuma: június 12-e. Kiegészítéseket és módosításokat június 13-19. között lehet eszközölni, ezek ellenőrzése június 20-21-én történik meg, az adminisztratív szakasz pedig június 21-én zárul. A technikai felmérésre pontszám alapján június 22-27. között kerül sor, melynek eredményét június 28-án közlik. Óvások június 28-30. között tehetők le, ezeket július 3-5. között elemzik, és július 6-án függesztik ki a minisztériumnál, versenyvégeredményt július 7-én hirdetnek a DJST-nél.

A megyei szinten 33.495 lej értékű projekt győztes pályázatainak végrehajtási periódusa 2017. július 17- november 1. Prioritást élveznek az olyan projektek, melyek nem hivatalos oktatással, kultúrával, egészségüggyel, sporttal és szórakozással, önkéntességgel, vállalkozói munkával kapcsolatosak. Bővebb információk a http://www.djstbihor.ro/ honlapon, vagy a djst.bihor@mts.ro drótposta címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!