ERDON Helyi hírek

2017.03.15. 21:05

Megsérült a gyilkos is?

Megsérülhetett a nagyváradi gyilkosság  gyanúsítottja. Erre engednek legalábbis következtetni a vérnyomok, amelyeket azon a helyen találtak, ahol az autóját hagyta, benne meggyilkolt áldozatával.

Megsérülhetett a nagyváradi gyilkosság  gyanúsítottja. Erre engednek legalábbis következtetni a vérnyomok, amelyeket azon a helyen találtak, ahol az autóját hagyta, benne meggyilkolt áldozatával.

Mint ismeretes, a szóban forgó szürke BMW-t, amelyben megtalálták a 24 éves D. D. holttestét, egy elhagyott úton fedezték fel, mintegy három kilométerre Nagyváradtól.  A jelek szerint a gyanúsított, Adrian Hladii megpróbálta elrejteni azt, ezért kormányozta a rossz útviszonyok ellenére egy olyan helyre, ahol a földhányások között szinte lehetetlen volt észrevenni. A Bihoreanul információi szerint a személygépkocsit végül egy, a 112-es sürgősségi számra érkezett bejelentés nyomán sikerült megtalálni: a közúti forgalomban azonosította valaki.

A helyszínre érkezett nyomozócsoport találta meg a lány holtesttét a vezető melletti ülésen: Hladii fejbe lőtte őt. A bizonyítékok begyűjtése után végül az áldozat holttestét egy temetkezési vállalat emberei szállították el, az autót pedig később a rendőrség  udvarára vitték.

A helyszínen, a gyepen és a köveken talált vérnyomokból az valószínűsíthető, hogy Hladii valamiféleképpen megsérülhetett. A férfi mintegy 50 métert tett meg a folyóparton, ameddig egy olyan helyet talált, ahol át tudott kelni a Sebes-Körös jobb partjára: itt újabb vérnyomokat találtak a nyomozók.

Szerda délután az egész környéken kutattak utána, kutyákat is bevetettek. A rendőrség felhívást intézett a lakossághoz is: aki tud valamit a gyanúsítottról, haladéktalanul forduljon a hatóságokhoz.

Szerencséje volt a meglőtt férfinak

Az ügyhöz kapcsolódó másik hír szerint megműtötték azt a férfit, akire Hladii szerda reggel a nagyváradi Barcăului utcán rálőtt, és túl van minden veszélyen. A megyei kórház orvos-menedzsere, dr. Gheorghe Carp azt nyilatkozta: a férfinak szerencséje volt, mert a golyó sem létfontosságú szervet, sem pedig ütőeret nem érintett. Orvosai úgy becsülik, hogy körülbelül hat nap múlva el is hagyhatja a kórházat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!