ERDON Helyi hírek

2017.02.10. 11:45

Nyerhetnek az online adófizetők

Aki online fizeti adóját Nagyváradon, egynapos belépőt nyerhet az Nymphea Aquaparkba.

Aki online fizeti adóját Nagyváradon, egynapos belépőt nyerhet az Nymphea Aquaparkba.

A nagyváradi városvezetés úgy akarja ösztönözni az online adófizetést, hogy a szolgáltatás igénybe vevői között időszakosan belépőt sorsolnak ki a Nymphea Aquaparkba. Az akció magán és jogi személyekre egyaránt vonatkozik, akik február 13. és március 31. között élnek a lehetőséggel a terület, épület és gépkocsiadó vonatkozásában a http://www.oradea.ro elérhetőség által, illetve a mobiltelefonokon elérhető alkalmazásokon (kivételt képeznek az önkormányzat alkalmazottai). A megjelölt időszakban hetente 7 nyeremény talál gazdára, egyenként egy-egy családi (2 felnőtt + 2 gyerek 14 év alatt), egész napos belépő az aquaparkba, a további benti költségek a nyerteseket terhelik.

Hetente hét

Minden alkalommal 2 tartalék nyertest is kisorsolnak, arra az estre, ha a "fő nyertes" nem jelentkezne, ilyenkor az egyes számú tartalék lép előre (majd esetleg a kettes), a szerencsések a sajtóból és az adóhivatali dokumentumon szereplő címükre küldött értesítőből szerezhetnek tudomást kisorsolásukról. A belépők 30 napon belül válthatóak be, azokat a városháza szponzorizálásokból fedezi. Az akció ideje hetekre lebontva, illetve az illető hétre vonatkozó sorsolás időpontjai: február 13. - 19 / február 22.; február 20. - 26. /március 2.; február 27. - március 5. /március 9.; március 6. - 12. / március 16.; március 13. - 19. /március 23.; március 20. - 26 / március 30.; március 27. - 31. / április 6. További információ kérhető a városházán vagy az intézmény honlapján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!