ERDON Helyi hírek

2016.12.12. 12:39

Adventi műsor Nagyváradon – nyerjen belépőjegyet!

December 20-án Adventi műsorával Nagyváradra látogat Kökény Attila és Singh Viki a Live Project szervezésben. Ha az Erdonnal játszik, belépőjegyet nyerhet az eseményre!

December 20-án Adventi műsorával Nagyváradra látogat Kökény Attila és Singh Viki a Live Project szervezésben. Ha az Erdonnal játszik, belépőjegyet nyerhet az eseményre!

A szervezők felajánlásának köszönhetően naponta kétszemélyes belépőjegyeket sorsolunk ki Kökény Attila és Singh Viki adventi műsorára, melyre a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában kerül sor december 20-án, kedden 18 órától.

A játékban való részvételre e-mailen lehet jelentkezni az erdon.verseny@russmedia.ro címen. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket, telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Adventi nyereményjáték.

A sorsolásokat a következő időpontokban tartjuk: december 12., december 13., december 14., december 15., december 16. és december 19., minden nap 18 órától. A nyertesek nevét közzétesszük portálunkon, a belépőket a hét második felében lehet majd átvenni szerkesztőségünkben.

Kérjük, hogy a játékra csak egyszer jelentkezzenek, ugyanis mindenki részt fog venni a következő napi sorsolásokban is. Sok szerencsét kívánunk!

*

A játékban nem vehetnek részt a Russmedia Kft. és egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói.

A jelen játékszabályzatban foglaltak elfogadásával a játékban résztvevő kifejezetten hozzájárul, hogy személyes adatait a Russmedia Newspaper a nyereményjátékban való részvétel céljából, továbbá piackutatás és közvetlen üzletszerzés, valamint reklám céljából megkeresse, személyes adatait kezelje, tárolja és azokat ellenszolgáltatás nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa.

Tudomásul veszi, hogy a fent megadott hozzájárulás visszavonására az erdon.verseny@russmedia.com, továbbá a 410346 Nagyvárad, Dacia sugárút 34. alá küldött nyilatkozatában van lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!