Programajánló

2024.04.30. 14:11

Két Mága-koncert is lesz

A 32. Festum Varadinum ünnepségsorozat keretében végül nem egy, hanem két alkalommal is fellép Mága Zoltán hegedűművész május 4-én, szombaton a nagyvárad-rogériuszi református templomban: előbb 16 órától, majd 19 órától örvendezteti meg rajongóit egy-egy koncerttel. Ezt Biró Rozália polgármesterjelölt jelentette be a kedden tartott sajtójékoztatóján. Megjegyezte, hogy az RMDSZ Nőszervezete és a hegedűművész közti együttműködés többéves múltra tekint vissza, egy ideje pedig a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete is partner ebben. Székely Hajnal, a PMNYE ügyvezetője felidézte, hogy az elmúlt szombaton négyszázhúsz Bihar megyei magyar ember vett részt a szervezésükben Mága Zoltán Budapesti koncertjén, az MVM Dome-ban, ahol a művész ötvenedik születésnapját ünnepelték.

A május 4-i rendezvényekre ingyenes meghívókat az RMDSZ Sas-palotabeli székházában lehet igényelni, személyesen, május 1-től 10 és 16 óra közt, amíg a belépők el nem fogynak.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában