ERDON Helyi hírek

2016.09.29. 17:20

Fellebbeztek a vádlottak

Tiltakoznak a vesztegetési ügybe keveredett rendőrök és a velük együtt megvádolt környezetvédelmi tisztviselő az ellen, hogy jogi megfigyelés alá helyezték őket.

Tiltakoznak a vesztegetési ügybe keveredett rendőrök és a velük együtt megvádolt környezetvédelmi tisztviselő az ellen, hogy jogi megfigyelés alá helyezték őket.A Liviu Popa rendőrfőkapitány, Remus Indrei és Dorin Vesa rendőrkapitányok, Gheorghe Bat és Raul Rotar altisztek, továbbá Minodora Pătroc, a Környezetvédelmi Ügynökség tanácsadójának érdekében a bíróságra szerdán eljuttatott kérelmében az áll a fellebbezés mellett, hogy ha mégis fenntartják a bírák az intézkedést, akkor oldják fel annak egyes kitételeit, például hogy folytathassák szakmai tevékenységüket.

Razvan Doseanu ügyvéd, aki Remus Indrei, Dorin Vesa és Minodora Pătroc védelmét látja el, sajtónyilatkozatában arról beszélt, hogy védencei ellen nincs bizonyíték, hogy elkövették a nekik felróttakat, illetve kérték, hogy oldják fel az ország elhagyására vonatkozó tilalmat, továbbá, hogy gyakorolhassák szakmájukat továbbra is. Az ügyvéd kifejtette: az állásukból felfüggesztett rendőröknek minimális jövedelmük sincs jelen állapotban, miközben bankkölcsönük van, gyerekek vannak eltartásukban. Voltak hasonló esetek, szintén rendőrökkel szemben, amikor nem hoztak ilyen döntést, sújtva a vádlottak családját is. A fellebbezések elbírálásának határideje hétfőn jár le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!